I neste uke får lokalpolitikerne i plankomiteen i Stjørdal til behandling en reguleringssak for området i det nordøstre hjørnet i krysset Havnegata – E6.

Det vil si arealet med Misjonskirka og industrieiendommen Norplasta. Det er eieren av Norplastaeiendommen, Tangskogen Eiendom A/S, som søker om reguleringsendring.

Rema vil inn

De ønsker å slippe inn i de tidligere fabrikklokalene, forretninger, bevertning, dagligvare og plasskrevende varer. Her kan plasskrevende varer leses som Biltema.

Bladet har tidligere fått bekreftet at Biltema skal flytte sin virksomhet fra Malvik Senter og Hell Kjøpesenter til større lokaler i Norplastabygget.

Arbeiderpartiets Per Moen i plankomiteen sier til Bladet at de tidligere har fått orientering om at Rema ønsker å åpne daglivarebutikk i de tidligere fabrikklokalene.

Ikke tilgjengelig

Tormod Salberg, styreleder i Tangskogen Eiendom A/S, var ikke tilgjengelig på telefon tirsdag. Arild Holten, styremedlem i Tangskogen Eiendom, hadde ingen kommentar da vi mandag denne uke spurte om eierne av Norplastabygget hadde intensjonsavtale med Rema om etablering av dagligvarebutikk i de tidligere fabrikklokalene.

Aksjonærene i Tangskogen Eiendom A/S er ForrBo-Gruppen og Dolphin Eiendom A/S. Vidar Andersen, regiondirektør i Rema Midt-Norge, har i dag ingen kommentar til denne saken.