Torbjørn Berg Strømstad har fått jobb i Stjørdal kommune.

- Hvorfor? Fordi jeg føler behov for å skifte jaktmarker. Jeg har sittet på rådhuset i Meråker og arbeidet med Merut i vel 7,5 år. Da er det på tide å se seg om etter noe nytt, sier Torbjørn Berg Strømstad (53).

De siste årene har han vært daglig leder for Merut, Meråker Utvikling AS.

Rådgiver

1. august starter han i ny jobb i Stjørdal kommune.

- Der begynner jeg som rådgiver næring, med Jorulf Husbyn som sjef, forteller han.

Arbeidsoppgavene er ikke helt avklart. Men det vil handle om reiseliv, om arrangement, og om næringsutvikling generelt.

Arrangement

Stjørdal satser tungt på arrangement, og kommunen har mange store, flotte arrangement som går av stabelen i tiden framover. I den sammenhengen er det viktig å se på synergier også i områdene rundt Stjørdal.

Kort sagt mener han at det viktig å løfte blikket litt og se at det som er bra for Stjørdal, også kan være bra for resten av dalføret.

Hjertebarn

Torbjørn Berg Strømstad legger ikke skjul på at han Merut, selskapet som han forlater, er et hjertebarn som han syns han har lykkes med, og som det blir vondt å forlate.

Men da han fikk spørsmål om å ta jobben i Stjørdal, syntes han ikke at han kunne si nei.

Miljø

I Merut har han vært alene om å dra lasset, og det har til tider vært både tøft og utfordrende, men samtidig spennende. I Stjørdal blir han en del av et større team.

- Jeg ser fram til å få et større miljø rundt meg. Dessuten skjer det masse spennende ting i Stjørdal i tiden framover. Hell Arena står foran et kjempeløft, og Nor Universitet starter egen MBA-avdeling i Stjørdal, sier Torbjørn Berg Strømstad.

30. juni har han sin siste arbeidsdag i Meråker Utvikling AS.