MC-folk fra hele Trøndelag gikk mann av huse for å bli med på den tradisjonelle kjøreturen rundt Trondheimsfjorden sammen med Stjørdal MC 1. mai. Torget og Kjøpmannsgata sydet av motordur og blidspente mc-folk før oppstart.

Leder i Stjørdal MC, Rune Langøy gliste om kapp med sola da han oppsummerte at han trodde det var opp mot 150-200 motorsykler samlet før start.

Stjørdal MC er arrangør for den tradisjonelle rundturen rundt Trondheimsfjorden. Også værgudene var i godlaget, sammen med fra venstre Ulf Knudsen, leder Rune Langøy og Hans-Kristian Undhjem. Foto: Elisabeth Gulaker

Mange fra Innherred

- Vi har første stopp på Verdal for en kaffekopp. Der venter kanskje like mange motorsykler som hiver seg med på kjøreturen som går videre over Inderøy, mot Vanvikan og mot fergeleiet på Rørvik. Ferden går over fjorden med ferge før det kjøres mot Stjørdal og mot torget der følget satset på å ankomme etter 1.mai-arrangementet.

Langøy synes det er stas å være mc-leder på en slik dag. Han kjører Trondheimsfjorden rundt på sin Harley Davidson Herritage.

4. gang for Solveig

Ti år gamle Solveig Lindgaard Rygh fra Skogn skulle sitte på med sin pappa Odd Terje Rygh, bak på hans Harley Davidson.

- Det er artig å sitte på. Det er fjerde gang jeg er med. Mamma kjører også.

Og mammaen, Inger Lindgaard tar turen på sin Can-Am trehjuling.