Vinner i Returkartonglotteriet Rannveig Fredriksen sammen med barnebarnet Anton som var på besøk. (Foto: Innherred Renovasjon)

Vinner i Returkartonglotteriet Rannveig Fredriksen sammen med barnebarnet Anton som var på besøk. Foto: Innherred Renovasjon

Brettet kartonger - vant 10.000 kroner

Premien har malvikkvinnen allerede brukt på grillutstyr og bursdagsgaver.

Siden 1997 har alle som skyller, bretter og stapper drikkekartonger deltatt i Returkartonglotteriet i regi av Grønt Punkt Norge.

Rannveig Fredriksen fra Vikhammer er den heldige vinneren av sist trekning og kan juble for en pengepremie på 10.000 kroner for sin miljøinnsats.

– Jeg har brettet drikkekartonger i årevis, men aldri vunnet før nå. Både jeg og andre jeg har snakket med har i grunnen vært litt i tvil om lotteriet eksisterer, men nå kan jeg i alle fall bekrefte det, sier malvikkvinnen i en pressemelding fra Innherred Renovasjon.

Brukt opp premien

Premien har allerede blitt brukt til litt innkjøp av grillutstyr og bursdagsgaver.

– Når en vinner slik kan en jo unne seg litt ekstra, forteller en glad vinner - som lover at både hun og barnebarna skal fortsette å brette kartonger framover.

124 vinnere i året

Hvert år trekkes det ut totalt 124 vinnere i Returkartonglotteriet. Fire ganger i året trekker Innherred Renovasjon ut lokale kartonger, som igjen går videre til den nasjonale trekningen.

Slik deltar du

For å være med i trekningen om 10.000 kroner er det nok å skylle kartongen, presse den flat og skrive navn og telefonnummer på den du vil skal vinne.

– For vinne 100 000 må du fortsatt skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. Korker og lokk kan henge utenfor. Skriv navn og telefonnummer på kubben. For skolemelk-kartonger gjelder fire kartonger oppi den femte. Kartongene og kubbene kastes løst i dunken eller konteiner for papp og papir. Innherred Renovasjon leter jevnlig etter lodd på omlastingsanlegg, og finner vi noen er de med i trekningene, heter det i pressemeldingen.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Ekstrem camping på Rypetoppen:

Her kan du overnatte i telt i fjellveggen

Er du lei av å sove i din egen seng? Da kan dette være en mulighet.

Tiltalt for kroppsskade

Stjørdalingen må møte i tingretten neste torsdag tiltalt for to tilfeller av voldsbruk.

VRM og Joker Engros i gang

–Vi regner med å vokse, sier daglig leder Geir Kirkbak.

Motorsykkelfører må sone 24 dager i fengsel

Råkjørte for å komme unna skummel elbilfører

Suste av gårde i 142 kilometer i timen på E14.

Skal finne kjemien på TV:

– Altfor eventyrlysten til å si nei

Lærer ved Vikhammer skole, Vegard Bergh (29), deltar på NRKs kjærlighets-reality.