Vinner i Returkartonglotteriet Rannveig Fredriksen sammen med barnebarnet Anton som var på besøk. (Foto: Innherred Renovasjon)

Vinner i Returkartonglotteriet Rannveig Fredriksen sammen med barnebarnet Anton som var på besøk. Foto: Innherred Renovasjon

Brettet kartonger - vant 10.000 kroner

Premien har malvikkvinnen allerede brukt på grillutstyr og bursdagsgaver.

Siden 1997 har alle som skyller, bretter og stapper drikkekartonger deltatt i Returkartonglotteriet i regi av Grønt Punkt Norge.

Rannveig Fredriksen fra Vikhammer er den heldige vinneren av sist trekning og kan juble for en pengepremie på 10.000 kroner for sin miljøinnsats.

– Jeg har brettet drikkekartonger i årevis, men aldri vunnet før nå. Både jeg og andre jeg har snakket med har i grunnen vært litt i tvil om lotteriet eksisterer, men nå kan jeg i alle fall bekrefte det, sier malvikkvinnen i en pressemelding fra Innherred Renovasjon.

Brukt opp premien

Premien har allerede blitt brukt til litt innkjøp av grillutstyr og bursdagsgaver.

– Når en vinner slik kan en jo unne seg litt ekstra, forteller en glad vinner - som lover at både hun og barnebarna skal fortsette å brette kartonger framover.

124 vinnere i året

Hvert år trekkes det ut totalt 124 vinnere i Returkartonglotteriet. Fire ganger i året trekker Innherred Renovasjon ut lokale kartonger, som igjen går videre til den nasjonale trekningen.

Slik deltar du

For å være med i trekningen om 10.000 kroner er det nok å skylle kartongen, presse den flat og skrive navn og telefonnummer på den du vil skal vinne.

– For vinne 100 000 må du fortsatt skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. Korker og lokk kan henge utenfor. Skriv navn og telefonnummer på kubben. For skolemelk-kartonger gjelder fire kartonger oppi den femte. Kartongene og kubbene kastes løst i dunken eller konteiner for papp og papir. Innherred Renovasjon leter jevnlig etter lodd på omlastingsanlegg, og finner vi noen er de med i trekningene, heter det i pressemeldingen.

 

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Leter etter forsvunnet surfebrett

Det ligger et sted mellom Storlien og Hommelvik.

Elg vandret rundt på E6

Skal ikke ha skapt trafikale problemer med sin vandring nattestid.

– Nå kan helsetilbudet til skoleelevene styrkes

Malvik kommune får ekstra penger fra staten.

Klare for å ta spaden i egne hender

Postivt folkemøte om privatskole i Flora mandag.