Malmfrid Ervik skal lede det nye sammenslåtte fylkeslaget for 4H.
(Foto: Privat)

Malmfrid Ervik skal lede det nye sammenslåtte fylkeslaget for 4H. Foto: Privat

Hun får oppgaven med å lede 4H-barna i hele Trøndelag

Trøndelag blir det største 4H-fylket i landet.

Malmfrid Ervik ble valgt som styreleder for den nylig sammenslåtte 4H Trøndelag.

Lørdag 6. mai ble en merkedag for 4H i Trøndelag. Da ble 4H Sør-Trøndelag og 4H Nord-Trøndelag formelt smeltet sammen ved at begge Trøndelagsleirene møttes på Scandic Hell Hotel.

Der ble det vedtatt nye styrer og utvalg, og det skal være to 4H-kontor, ett i Steinkjer og ett i Trondheim. Hele 90 4H-medlemmer var med på markeringen og festmiddag på Scandic iført finstas.

– Det var mest ungdommer selvfølgelig, det er de som har stemmeretten her. For oss 4H-ere som er innmari glad i mat på bål, ble det en litt annerledes opplevelse med treretters middag etter årsmøtet. Sammenslåingen gjør at Trøndelag blir det største 4H-fylket i landet. Nå teler vi 100 klubber fra Bindal i nord til Oppdal sør. 4H strekker fylkesgrensen litt i nordkanten. Det utgjør over 2.500 medlemmer, sier en engasjert styreleder.

Ervik har lang fartstid i 4H selv. Først som medlem, deretter som mor, rådgiver og senest som leder for Nord-Trøndelag 4H.

– Dette er litt artig altså. Jeg er nok en ihuga 4H-er. Nå har jeg et stort geografisk område jeg skal bli bedre kjent i. Det er mange å hilse på, sier hun.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Biblioteket stengt etter vannlekkasje

Hommelvikingene må til Vikhammer for å låne bøker.

Fjernet gjedda fra Rådalen med rotenon

Fire hundre liter rotenon ble brukt på torsdag for å drepe alle gjeddene i Råvatnet, Bjørgtjønna og bekkene som renner ned mot elva Tylda.

Kjærligheten tok slutt for TV-par

Forholdet mellom Gro Langnes og Axel Tobias Sanderud tok slutt i vår.

Vil ha travløp i Leistadkrysset

Malvik Travlag har meldt inn ny lokalisering til revidert kommuneplan for ny travbane på Kvegjerds-myra.