Klar med ny sesong med bilbingo

Bilbingosesongen er straks undt hjørnet på Jervskogen.

Hommelvik Ski har nå arrangert bilbingo siden 1985. Dette er bingo hvor spillerne sitter i egne biler og spiller bingo, mens tallene blir lest opp over høyttaleranlegget.

De som får bingo tuter med bilhornet.

15 kvelder i sommer

Skigruppa har tillatelse til å arrangere 15 bingokvelder i løpet av sommersesongen. Første mulighet på gevinst er søndag 28. mai.

– Dette er etter hvert blitt så sjeldent at det må oppleves. Det er en spent og spesiell stemning som bygger seg opp til hovedpremien i hvert spill, sier leder i bingokomiteen, Eva Waagan Øksnes.

245 spillere pr. kveld

Tidligere var det bilbingo mange steder. Snart er Jervskogen alene om denne typen bingo.

– I fjor hadde vi over 3.700 spillere innom i løpet av sesongen, det vil si et snitt på cirka 245 spillere pr. kveld. Vi har besøk fra store deler av Trøndelag. Det har vist seg at bingoen har de siste årene blitt mer og mer populær. Noe av årsaken er nok at vi har en jackpot som starter på 5.000 kroner første kveld, og øker med 5.000 kroner for hver kveld, fortsetter bingosjefen.

Langrennsavdelingen stiller med rundt 25 medhjelpere på dugnad hver søndag for å avvikle bingoen.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Debattinnlegg:

Yankee go home!

Espen Myhr Grandalsmo og Tor Helge Rimul i Rødt, Stjørdal, mener det fremvises en kritikkløshet og servilitet overfor verdens største krigsmaskin, som det er til å skjemmes over.

Mobbeofre har fire ganger høyere risiko for selvskading

En studie som har fulgt 9000 ungdom i Nord-Trøndelag viser at ungdom utsatt for mobbing har opp til fire ganger høyere risiko for alvorlig selvskading senere i livet.

Fikk inspirasjon på teknobesøk:

– Det var artig å se det i praksis, og ikke bare i boka

Ole Vig-elever besøkte Tangen Teknopark.

Stjørdal vokser mest av randkommunene

Stjørdal tellere 41 flere innbyggere etter fjerde kvartal.