- Det stemmer at vi har solgt Nustadsenteret til Chris Lillejord. Han kjøper opp eiendommer og leier ut videre til Rema. Men meg bekjent er det ikke skrevet noen kontrakt ennå, bekrefter Åge Kristoffersen, styreleder i Net-Invest AS.

Det er dette selskapet som har eid Nustadsenteret, og som nå har solgt det.

Leiligheter

Som kjent har selskapet hatt planer om å bygge på en ny etasje med leiligheter på Nustadsenteret. Men Kristoffersen medgir at eierne har slitt med salget av leiligheter.

- Vi som står bak selskapet, begynner å dra på årene. Dermed fant vi ut at vi kunne realisere det når vi hadde muligheten, sier Åge Kristoffersen.

Leietakere

Salget omfatter selve bygget, som blant annet huser Strikken, en frisørsalong og en fysioterapeut. Også Nettbuss og drosjesentralen har tilhold her. I tillegg omfatter salget drøyt ni mål tomt.

Bygget ligger midt i Meråker sentrum og på høyre side av E 14 når man kjører østover. Dette er krav som Rema stiller til den tomta der de eventuelt vil etablere en Remabutikk i Meråker.

Glade for salget

Ifølge Åge Kristofersen har den nye eieren sagt at han gjerne vil beholde de leietakerne som er der, selv om enkelte av dem nok må ut.

- Vi er veldig glade for at vi har fått solgt til noen som virkelig vil gjøre noe med tomta. Det er noe som trengs i Meråker, sier han.

Forhandler med Rema

Chris Lillejord bekrefter at han har kjøpt Nustadsenteret.

- Hadde du kjøpt det om du ikke har grunn til å tro at Rema vil leie?

- Ingen ting er avgjort. Senteret har uansett god beliggenhet, og bygget har gode leietakere. Men vi er i forhandlinger med Rema, uten at noe som helst er avgjort, sier Chris Lillejord.

Kopperå

Mannen som har kjøpt Nustadsenteret har selv har en viss tilhørighet til Meråker, med en bestefar og en oldefar som kom fra Kopperå.

Han understreker at det for ham er viktig å få til et punkt med god handel i Meråker sentrum.