- Jeg skvatt skikkelig! Jeg syns det er veldig utrivelig at man ikke kan føle seg trygg i sitt eget hjem - i trygge Malvik, sier en beboer i Bautavegen på Hundhammeren.

Tidligere denne uken fikk hun nemlig ødelagt et vindu i huset sitt av at noen kastet stein på ruta.

Kraftig brak

Kvinnen satt fredelig i stua hjemme i Bautavegen i kveldingen sist tirsdag da hun plutselig hørte et kraftig brak inne fra et annet rom.

- Jeg trodde først det var TV'en som hadde falt ned fra veggen. Så kraftig smalt det. Men da jeg tittet ut av vinduet, så jeg en ti-elleve års gutt som løp bort.  Han var kanskje like skremt som meg, sier hun.

Varslet politiet

Beboeren har varslet politiet om steinkastingen, uten at hun har altfor store forhåpninger om at saken blir prioritert.

- Jeg har også snaket med en del naboer som mener at de kanskje kan ha sett noe. Men det er såpass vagt at hun har små forhåpninger om at politiet gjør noe med saken. Samtidig vil hun gjerne vite om andre i nærheten har opplevd noe lignende.

Glassbord

Heldigvis gikk ikke stenen helt gjennom vinduet. Det har nemlig tre lag med glass, og stenen ødela de to ytterste glassrutene.

- Vi har spisestue like innenfor dette vinduet, og der står det et spisebord i glass. Hadde steinen gått helt gjennom, kunne glassbordet ha blitt knust i småbiter, sier en opprørt beboer i Bautavegen på Hundhammeren.