Det er i planmøtet i morgen onsdag  rådmannen legger fram brevet fra beboerne i Beistadgrenda, brevet Bladet omtalte sist lørdag. Beboerne i beistadgrenda reagerer kraftig på at først anbefaler rådmannen å asfaltere Reealleen, og deretter vender de folkevalgte – politikerne  i plankomiteen og formannskapet, tommelen ned og sier nei til asfaltering.

LES OGSÅ: Rådmannen får ikke asfaltere Reealleen

Onsdag kommer brevet fra beboerne i Beistadgrenda opp i komite plan. Her vises det misnøye med at politikerne i Stjørdal ikke vil asfaltere reealleen, en asfaltering  rådmannen har planlagt.

Det er på det rene at rådmannen i denne saken laget plan for asfaltering av Reealleen, i tråd med tidligere praksis for asfaltering av kommunale grusveger i kommunen.

Siden Reealleen går gjennom to gårdstun, Mæhle og Ree, ble gårdeiere direkte informert om rådmannens asfalteringsplaner. Deretter skulle det vise seg at de samme gårdeierne ikke ønsket asfalt i Reealleen, og meddelte rådmannen dette i brev.

Dette brevet ble lagt fram for plankomiteen og formannskapet, og politikerne ville ikke ha asfalt i Reealleen.

Ikke vedtak

Bladet har hatt kontakt med både per Moen og Torger Størset, begge Arbeiderpartiet og medlemmer i plankomiteen, om hvorfor de stemte mot asfalt. begge er usikre om det i det hele tatt var votering i saken, men begge har en oppfatning om at komiteen var enige om ikke å asfaltere.

– Vi får se på saken igjen siden den kommer som referatsak i komitemøtet, sier Torger Størseth.