Disse glade sangdronningene er klare for å gi alle en musikalsk aften på Elvatun førstkommende søndag. Og så håper de å få selskap av menn i koret.
(Foto: Privat)

Disse glade sangdronningene er klare for å gi alle en musikalsk aften på Elvatun førstkommende søndag. Og så håper de å få selskap av menn i koret. Foto: Privat

Sangkveld med dronningene

Damekoret Queens of 705 inviterer til storslagen sangkveld på Elvatun søndag kveld. Dronningene er i slaget og ønsker samtidig å fri til både konger og andre sangglade adelige.

Det er lederdronningen Anne Margrethe Bang-Larsen som kvitrer om konserten – eller sangkvelden de skal arrangere på Elvatun i Elvran søndag kveld. Koret, som hittil har vært mest et damekor, lover å pense innom flere musikkgenre gjennom kvelden.

- Blåhåmmårn Toraderlag og «Heimbakt» er musikalske gjester i konserten. Koret får også hjelp av Richard Balstad på saksofon og Lise Schei og Ingrid Sofie Lyshaug Elverum på sang. Her blir det full fres med sanger fra Abba, Coldplay og mer tradisjonelle viser. Det blir også loddsalg, og det er kaffe og kaker på billetten, frister Bang-Larsen.

Det er Espen G. Alvim som dirigerer Queens of 705, og de mest aktive sangdronningene er Toril H. Vilvang, Bodil Mjøsund, Brit Helen Leikvoll, Kristin Lyshaug Elverum, Brit Elverum, Lillian Balsvik, Siw Klevan Engen, Vigdis Skjei, Tove Skjei, Lillian Klevan, Kirsti Foros og Anne Margrethe Bang-Larsen.

- Vi håper at det er noen sangglade menn som vil bli med oss også, sier Bang-Larsen optimistisk.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus

Her blir det full fres med sanger fra Abba, Coldplay og mer tradisjonelle viser.

Leses nå
 
Nyheter

Skal ha blitt ranet med kniv:

Politiet venter på DNA-svar fra Kripos

De to mistenkte erkjenner ikke forholdet.

Trønderdans på låven i Venna

Lørdag 5. august inviterer Mostadmark Skytterlag til tradisjonell låvefest med danseband.

Slik er de nye planene med gjestegården

Snart blir det liv igjen innenfor veggene i Meråker Gjestegård.

– Dette er noe jeg har drømt om lenge

Bård Knutsen fra Grønberg virkeliggjør drømmen om å gå Norge på langs.

Kjørte over midtrabatten og i feil kjøreretning

Observert av en politipatrulje i Stjørdal sentrum.