Arenaansvarlig Bent Rune Johansen (t.v) og teknisk ansvarlig og parkeringsansvarlig Finn Reitan i NM-komitéen på sykkel.
(Foto: Privat)

Arenaansvarlig Bent Rune Johansen (t.v) og teknisk ansvarlig og parkeringsansvarlig Finn Reitan i NM-komitéen på sykkel. Foto: Privat

Begrensninger i trafikkavviklingen under sykkel-NM

I dag og neste søndag blir det sterke begrensninger i trafikkaviklingen i Lånke.

Det gjelder området Lånke, Draveng, Geving og Hell, i tilknytning til fylkesveg 705, eller Selbuvegen som den betegnes som. Det er av hensyn til sikkerhet til deltakerne under landeveisrittene i norgesmesterskapet på sykkel at det skjer.

– Begrensningene vil gjelde fra cirka klokken åtte om morgenen til cirka klokken sju på kvelden begge søndagene, sier Mary-Ann B. Reitan i NM-komiteen i Stjørdals-Blinks sykkelgruppe.

All trafikk vil bli dirigert med kjøreretningen for NM-rittene. Det vil bety at all trafikk fra Hell mot Selbu må kjøre via Lånke skole og Draveng, fylkesveg 26/fylkesveg 23.

– All trafikk fra Selbu mot Hell må kjøre via Gevingfeltet og Gevingåsen, det vil si Havdalsveien og Gevinglia, sier Reitan. Gjennomgangstrafikk til og fra Selbu og Tydal bes så langt som mulig benytte omkjøring via Mostadmark til Hommelvik og ny E6 nord Helltunnelen, ny E6 sør. Omkjøring vil bli skiltet.

 – Det må påregnes betydelig ventetid i området rundt Hell dersom man ikke benytter anbefalte omkjøringsmuligheter, sier Reitan som anbefaler å begrense biltrafikk i området til absolutt nødvendig kjøring, og ber alle om å respektere trafikkvaktenes anvisninger.

For mer informasjon om trafikk, løypekart og kjøreretning, se www.sykkelnm2017.no .

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Her gikk det ut mange liter drivstoff

Drivstoffkunder fikk fylle billig i forbindelse med sykkel-NM.

Hegra skole i 2019 – Halsen må vente

Det ble resultatet da flertallet i kommunestyret ga arbeidsordre til stjørdalsrådmannen torsdag ettermiddag.

Mindre kollisjon i Halsøen

Bil mot buss i Halsøkrysset.

Ordførereren slapp å beklage

En stemme skilte ordfører Ivar Vigdenes (Sp) fra flengende kritikk i kommunestyret torsdag.

Tilbys 150.000 ekstra til miljøvennlig kunstgress

Enstemmige Stjørdalspolitikere tilbyr Tangmoen Idrettslag 150.000 kroner ekstra til nytt kunstgressdekke.