Arenaansvarlig Bent Rune Johansen (t.v) og teknisk ansvarlig og parkeringsansvarlig Finn Reitan i NM-komitéen på sykkel.
(Foto: Privat)

Arenaansvarlig Bent Rune Johansen (t.v) og teknisk ansvarlig og parkeringsansvarlig Finn Reitan i NM-komitéen på sykkel. Foto: Privat

Begrensninger i trafikkavviklingen under sykkel-NM

I dag og neste søndag blir det sterke begrensninger i trafikkaviklingen i Lånke.

Det gjelder området Lånke, Draveng, Geving og Hell, i tilknytning til fylkesveg 705, eller Selbuvegen som den betegnes som. Det er av hensyn til sikkerhet til deltakerne under landeveisrittene i norgesmesterskapet på sykkel at det skjer.

– Begrensningene vil gjelde fra cirka klokken åtte om morgenen til cirka klokken sju på kvelden begge søndagene, sier Mary-Ann B. Reitan i NM-komiteen i Stjørdals-Blinks sykkelgruppe.

All trafikk vil bli dirigert med kjøreretningen for NM-rittene. Det vil bety at all trafikk fra Hell mot Selbu må kjøre via Lånke skole og Draveng, fylkesveg 26/fylkesveg 23.

– All trafikk fra Selbu mot Hell må kjøre via Gevingfeltet og Gevingåsen, det vil si Havdalsveien og Gevinglia, sier Reitan. Gjennomgangstrafikk til og fra Selbu og Tydal bes så langt som mulig benytte omkjøring via Mostadmark til Hommelvik og ny E6 nord Helltunnelen, ny E6 sør. Omkjøring vil bli skiltet.

 – Det må påregnes betydelig ventetid i området rundt Hell dersom man ikke benytter anbefalte omkjøringsmuligheter, sier Reitan som anbefaler å begrense biltrafikk i området til absolutt nødvendig kjøring, og ber alle om å respektere trafikkvaktenes anvisninger.

For mer informasjon om trafikk, løypekart og kjøreretning, se www.sykkelnm2017.no.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

- Nå må vi konsentrere oss om andre ting enn vindkraft

Ordføreren tar departementets vindkraft-nei til etterretning.

Lager håndballfest for 3.000

– Skal stjørdalingene oppleve håndballjentene må de raska på. Det er bare mellom 200 og 300 billetter igjen, sa Ove Grubba onsdag ettermiddag.

Malvik er favoritt i travstyret

Fem år med splid i travmiljøet om lokalisering av ny travbane avgjøres på søndag.

Byr på det beste av det beste fra NM i revy

Det blir garantert lystig stemning i Bruket når Kvitter-damene i oktober inviterer publikum på en helaften med revyperler fra Høylandet.

– Hvem kommer med det første bildet?

Det er mye tom veggplass mellom tv-skjermene på den nye sportsbaren i Stjørdal. Nå vil de gi stedet et mer sportspreg.