- Dette var veldig artig! Men jeg vet ennå ikke hva jeg skal bruke pengene til. Foreløpig setter jeg pengene på "skytekontoen" min, sier Ragnhild Haugen (17). Hun mottok stipendet sammen med Sverre Dahlen Aspenes (20).

Begge har markert seg positivt innenfor henholdsvis skyting og skiskyting.

Målrettet

Begge tildelingene er begrunnet med målrettet treningsarbeid som begge har lagt ned over flere år. Ifølge begrunnelsen har begge to også muligheter til å utvikle seg og nå internasjonalt nivå.

Ragnhild Haugen er fortsatt elev ved Meråker vgs, mens Sverre Dahlen Aspenes er nettopp ferdig med et fireårig løp som elev ved skolen.

Til VM

For Ragnhild Haugen betyr dette at hun i disse dager reiser til VM i luftrifle. Mesterskapet foregår i Suhl i Tyskland.

- For meg blir dette utvilsomt det største så langt, fordi dette er første gang jeg deltar som individuell utøver utenlands, sier 17-åringen fra Meråker. Hun var også med på laget som tok gull under NM tidligere i år.

Solid

Sverre Dahlen Aspenes har gjort et solid treningsarbeid av høy kvalitet gjennom flere år, og han har vært en av de aller beste i sin klasse gjennom hele junioralderen. Dette viser seg i form av resultater på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.

Internasjonalt har han blant annet en 12.-plass i sprint og en 13.-plass i jaktstart fra EM for juniorer i Nove Mesto.

Stipend

Styret i Magnar Lundemos minnecup har bestemt å dele ut to stipend hvert år til lovende elever ved Meråker vgs. Hvert stipend er på 7500 kroner.

Det var Magnar Lundemos sønn Hallgeir Martin Lundemo, som delte ut stipendene til Sverre Dahlen Aspenes og Ragnhild Haugen.