Det sier evangelist Nils Gunnar Nilsson fra Arken menighet i Løten.

I tidsrommet mellom tirsdag og lørdag denne uka arrangerer pinsebevegelsen åpne teltmøter på Midtsandtangen.

– Det er sjette året på rad vi besøker Malvik. Vi har tidligere samarbeidet med menigheter fra Orkanger og Klæbu, men denne gangen er vi alene. Vi håper folk fra nærområdet og begge trøndelagsfylkene tar turen og støtter oss, sier Nilsson - som sammen med resten av teltkomiteen reiste et stort hvitt telt på friluftsområdet mandag.

Avkristning

Møtene under sommersamlinga i Malvik er av den entusiastiske sorten og beskrives som følelsesladde.

– Det er det gamle evangeliet som blir forkynt og vi prøver å være så bibeltro som mulig. Vi liker det gode gamle, sier Nilsson smilende og legger til:

– Det begynner å bli litt avkristning av Norge. Vi vil at alle mennesker skal få høre evangeliet. Det er ikke slik at vi slår folk i hodet med bibelen. Hos oss er folk trygge og opplever et godt samhold.

Storinnrykk

Arken menighet har om lag 200 aktive medlemmer. Bare en håndfull er med på trøndelagstur. Nilsson har likevel stor tro på at teltet fylles under møtene.

– Vi forventer at rundt 150 mennesker kommer reisende hit for å delta, sier han.

Kollisjon

Pinsemenigheten har de fem foregående somrene holdt hus på Storsand camping. I år kolliderte samlinga med to andre arrangement. Dermed måtte Nilsson og de andre finne et alternativt sted for sine teltmøter.

– Jeg tror det blir veldig bra å arrangere samlinga her. Midtsandtangen er godt egnet med mange parkeringsplasser og gode sanitærforhold. Kommuneadministrasjonen var også veldig imøtekommen, så det kan hende at vi drar hit til neste år også, sier Nils Gunnar Nilsson.