En noe overrasket og litt småskuffet Gabriel snakker med Bladet på telefon fra sommerferie på Sørlandet.

- Flaskeposten skulle egentlig til India, forteller sjuåringen fra Hegra.

Halvt år i sjøen

Det var sammen med pappa at Gabriel kom på å lage en flaskepost som de senere kastet ut i sjøen på moloen. Nå synes han det er litt rart at avisa skrev om posten som egentlig skulle dukket opp på andre siden av jorda. I flaskeposten ble blant annet pappa beskrevet som rar og at broren er fin. Flaskeposten har vært på tur i Trondheimfjorden omlag et halvt år før den ble plukket opp.

- Han synes nok det er litt rart at avisa skrev om dette. Han har vært litt inspirert av Kaptein Sabeltann. Det er ikke utenkelig at vi kommer til å kaste flere flaskeposter allerede i sommer. Vi skal blant annet ta båten over til Danmark. Kanskje kaster vi en ny flaskepost i sjøen da, sier den rare pappaen Brede Sandvik.

På sommerferie

Bladet skrev om da Hugo Brekke plukket opp det han trodde var en tomflaske da han seilte mellom Trondheim og Stjørdal. Nå lurte han på hvem som hadde skrevet flaskeposten. Hvem var Gabriel på sju år med litt rar pappa?

- Nå er vi her i Søgne på sommerferie. Vi spiser is og koser oss sammen med Gabriels storebror Patrick. Vi skal besøke Dyreparken i Kristiansand og vi skal reise til Danmark, forteller pappa Brede.