– Hvordan har sommeren din vært?

– Jo, den har vært fin. Vi har vært i Norge bare. Men ikke bare bare det da. Var utrolig fint. Droppet sydenturen i år. Bestemte oss for bilferie og kjørte til Kristiansand. Godvær fikk vi også på turen. Målet var bare en familietur sammen med barnebarn og sånt. Vi dro til dyreparken i Kristiansand og var innom Oslo.

– Hva opptar deg mest for tida?

– Det er nå å lage mat det da. Det går i jobb og familie. Følger med på «MasterChef» for tida, ellers ser jeg ikke så mye på TV heller.

– Hva er ditt skjulte talent?

– Slappe av. Jeg kan kunsten å hvile meg. Kan sitte i ro. Være lat. Det er ikke mange som tror det, men det kan jeg faktisk.

– Hvem ville du ha strandet på en øde øy sammen med?

– Det må no bli med Trond. Eller Rod Stewart. Det hadde ikke gjort noe om han var der også. Med han ene sier det seg selv, Trond Svensson måtte være med.

–Rod Stewart? Musikken eller mannen?

– Det har bare bestandig vært han.

– Hva provoserer deg?

– Utakknemlige folk og sladder.

– Hva er den perfekte dagen for deg?

– En perfekt dag er å være på jobb. Starte dagen der og ta imot mine stamgjester. Har tross alt verdens fineste arbeidsplass, og de greieste kunder.

–Hva er ditt friluftssted?

– Det er på Frosta, Vigtil. Der vi har hytta. Der slapper jeg av, er ute på sjøen og fisker. Soler meg hvis det går an.

– Hvis du skulle gitt heder til en person i lokalsamfunnet. Hvem synes du fortjener det?

– Mange det. Men Odd Petter (Haugseth red.anm.) Synes jo han er en fantastisk engasjert mann. En som står på for alt og alle.