Den nye Sunkost-butikken på Torgkvartalet har allerede rukket å gå seg til i de nye lokalene sine i første etasje på Torgkvartalet. Åpningsfesten har de valgt å vente med til over sommerferien, så til helga braker det løs med åpningstilbud og selvbakt alt-i-ett-kake.

– Vi flyttet ned i nye lokaler allerede den 9. mai, og den 1. juli skiftet vi over fra Hardangerfrukt-kjeden til Sunkost. Torsdag, fredag og lørdag denne uka feirer vi dette med åpningsfest i butikken, sier butikkeier Gunn Berit Eide.

Smaksprøver

Et av produktene i den nye butikken skryter Eide ekstra av, og det vil bli smaksprøver å få for dem som tar turen innom.

– Vi har sånne alt-i-ett posekaker. Både sjokoladekake og krydderkake. Disse er ekstra sunne og glutenfrie, og ikke minst veldig gode.

Større og bedre

Etter at butikken flyttet ned en etasje har de fått 50 kvadratmeter mer å boltre seg på.

– Det merkes godt. Kundene bruker mer tid på å gå rundt å kikke seg om i butikken enn før. For selv om vi har med alle de varene vi solgte tidligere, pluss at vi har fått en del nye ting, er det mye bedre plass til å stille ut ting. Det blir litt mer som en dagligvarebutikk nå. Der man tar med seg handlekurven og går rundt og kikker.

– Hvordan har det gått etter flyttingen?

– Foreløpig ligger vi litt mer bortgjemt enn tidligere, og en del av våre faste kunder har hatt litt vanskelig med å finne frem. Men vi ser frem mot 1. november og åpningen av det nye tilbygget av sentret. Da blir dette en veldig sentral plass like ved hovedinngangen. Så vi har veldig stor tro på julehandelen i år. Men først er det altså ei åpningshelg å se fram til, sier Gunn Berit Eide.