Det er Ann Kristin Geving, oppvekstsjefen i Stjørdal som sier dette. Kvislabakken skole er sprengt, med 33 elever både i 5.klassen og 3.klassen i inneværende skoleår. Neste års 3.klasse teller også slik det ser ut i øyeblikket 33 elever.

Dette resulterer i klasser med tre lærere i klasserommet samtidig , og da med 33 elever.

Rektor mener det er forsvarlig

– Er situasjonen akutt?

Geving vil ikke si at situasjonen er akutt.

– Skolen har sjøl gjort en vurdering for inneværende skoleår, og skolens rektor står inne for at situasjonen er forsvarlig for inneværende år, sier Geving.

Skal vurdere klubbhus

Oppvekstetaten jobber nå med en sak som kommer til politikerne i levekårskomiteen om noen dager. Her får politikerne vite hva som må gjøres med klubbhuset til Tangmoen, dersom det skal bli en midlertidig skoleløsning.  Geving kan forståes slik at hun mener klubbhusløsningen blir dyr nok.

Alternativet får vi ikke høre noe om. Det skyldes at saken ikke er ferdig i administrasjonen.

– Det blir elevtallsnedgang på Kvislabakken neste år. Likevel, det vil fortsatt være store klasser, med som sagt tredjeklassen med 33 elever, og store klasser i det hele tatt.

Så minner hun om kommunestyrets vedtak før sommerferien hvor både Hegra og Halsen ligger foran Kvislabakken på prioriteringslista for nye skolebygg.

Om det blir en eller flere brakker på Kvislabakken sier Geving ingen ting om.