–Det var utrolig trivelige folk. Utvilsomt en minnerik opplevelse, sier Sara Halvorsen (22).

Driverne av Pusethuset kattehotell i Malvik hadde meldt seg på NRK-programmet Linn & Ronnys tacoshow i april i år. Men blant 5.000 søkere hadde de ikke forventet å bli trukket ut.

–Vi har kattehotell og stall som vi er stolte av og hadde lyst til å promotere. I tillegg har vi en syngende hund, så vi tenkte dette programmet kunne være midt i blinken for oss, sier Sara.

Etter flere runder ble det i mai klart at familien fra Malvik sto på lista til NRKs nye fredagssatsing, og det tok ikke lang tid før Linn Skåber og Ronny Brede Aase var hjemme hos familien med et helt film-crew og en rekke kjendiser på gjestelista.

–De har vært hjemme her og vi har hatt flere telefonintervjuer. De har prøvd å kartlegge hva interessene våre er. Vi er veldig jordnære folk som er glad i dyr, spesielt katter, så derfor passet det nok godt med en kattekjendis på besøk under sendingen. Men det var ikke forventet i det hele tatt, sier Sara.

Kattekjendisen hun snakker om er Jesper Pus. Han kom kjørende fra Harstad for å være med på showet som ble filmet torsdags kveld. Fredag om en uke får TV-seerne se tacoshowet fra Malvik.

–Jeg tror det blir et veldig bra program med mye innslag av dyr. Hundene våre Balto og Salto var med og gjestene som kom passet oss midt i blinken.

Artist Eva Wheel Skram, ordfører Ingrid Aune, Jesper Pus og Are og Odin var blant de som fikk plass i sofaen hos familien.

–Hva var morsomst?

–Ingen av oss hadde forventet å få besøk av ordføreren så det var veldig stas. Og for oss som er veldig glad i dyr var det spesielt artig at Jesper Pus kom. Jeg gleder meg til å se mitt eget ansiktsuttrykk på TV, sier Sara.

Fredag om en uke benker familie og venner seg ned for å se innslaget sammen.

–Ironien er at familien ikke er spesielt glad i å være foran kamera, så det blir litt kleint og skummelt å se seg på TV første gang, men det var en utrolig hyggelig gjeng. En god opplevelse fra start til slutt, sier Sara.