Det sier Therese Bjørstad Karlsen, eiendomsdirektør i Coop Midt–Norge. Nybutikken skal stå ferdig i oktober–november neste år, med et salgsareal på 680 kvadratmeter.

Større vareutvalg

Dette betyr at dagens tilbud for skatvalsbyggene, Prix–butikken, stenger dørene fra nyttår.

– Skatval vil få et bredere vareutvalg og et mer tilrettelagt butikktilbud når Extra åpner. Salgsarealet dobles sammenlignet med dagens, vareutvalget betydelig større. Prisene er også lavere på Extra. Også adkomst og parkering blir endret, det vil bli langt bedre tilrettelagt. Her vil kundene oppleve en aktuell og romslig butikk, med et topp vareutvalg. Det er ingen tvil om at vi allerede gleder oss til å kunne tilby skatvalsbyggene dette, sier Karlsen.

Uten nærbutikk

Dette betyr at Skatval vil bli uten sin nærbutikk i flere måneder.

– Vi skal holde dagens butikk åpen fram mot nyttår. Så stenger vi dørene, og rivinga starter, sier Karlsen.

Betjeningen har fått tilbud om jobb andre steder i mellomtiden.

– De får tilbud om jobb i de andre butikkene vi har i området, i Stjørdal. Også kundene våre er vi i byggeperioden svært opptatte av, at de finner og bruker våre andre butikker i kommunen. Dette har vi fortsatt fokus på, sier eiendomsdirektøren.

Det er diskutert om byggehøyde på nybygget, boliger i en eller flere etasjer på toppen av butikken, men dette sier Karlsen at det ikke blir noe av. Det blir et rent næringsbygg i en etasje, en Extra.

– Det er stjørdalsfirmaet MT–bygg som har fått byggeoppdraget og vi er svært fornøyd med å kunne gi oppdraget til lokale næringsdrivende, avslutter Therese Bjørstad Karlsen.

Therese Bjørstad Karlsen, eiendomsdirektør i Coop Midt–Norge. Foto: Foto: Coop