Sammen med ildsjeler og frivillige er han i full gang med forberedelsene til søndagens store TV-aksjon i Stjørdal. Varaordføreren ber folk melde seg som frivillige bøssebærere.

Sandvik oppfordrer flere til å bli med i den store dugnaden som bøssebærere. Det kan folk gjøre på nettsida www.blimed.no. Her er det mulig å finne sin kommune og ønsket krets og melde seg på.

– Vi oppfordrer folk til å registrere seg som bøssebærere på internett på forhånd. Det gjør det adskillig lettere for dem som skal administrere innsamlingsaksjonen, å planlegge, sier Sandvik.

Målet er at alle husstander i Stjørdal skal få besøk på ettermiddagen søndag.

I Stjørdal sentrum er det kulturhuset Kimen som er samlingssted for bøssebærerne. I Lånke tar innsamlingsaksjonen utgangspunkt i kjelleren i menighetshuset og på Skatval blir Kirkestua utgangspunkt.

– Dette er de tre største kretsene, og hvor det naturlig nok også vil være størst utfordring med å få nok bøssebærere. Selve innsamlingsaksjonen starter klokken 1600 og holder på til klokken 1800, men vi oppfordrer bøssebærere til å møte opp allerede kl 1500 for å bli registrert og fordelt på rode, sier Sandvik..

TV-aksjonen trenger først og fremst bøssebærere i sentrum, men det er ledige roder over hele Stjørdal.

Bøssebærere som er under 18 år, må gå sammen med en voksen.