Åpningsdatoen er valgt med omhu. Torsdag 2. november spiller Rosenborg hjemmekamp mot russiske Zenit.

Samme dag åpner den nye puben i Meråker. Der blir europaliga-kampen mellom de trønderske fotballheltene og det russiske storlaget vist på storskjerm.

Åpningshelg

Åpningshelga vil puben være åpen fem dager på rad. Da blir det fotball på storskjerm, og det blir livemusikk med artisten Kent Aune fra Namsos, kjent blant annet fra "The Stream" på TV 2.

– Og i mellomjulen blir det åpent hver kveld sju dager i strekk, fra den 25. til og med nyttårsaften. Da legger vi opp til innholdsrikt program, sier Trygve Rønning (24) og Mikal Johnsen (23), de to som skal drive puben i Meråker.

Navnekonkurranse

Noe navn har puben ennå ikke fått. De to driverne legger nemlig opp til at publikum skal få være med på å avgjøre navnet.

–Det skjer på fredag kveld, den 3.. november. Da inviterer vi til navnekonkurranse der alle som kommer, kan være med på å avgjøre hva puben skal hete, sier Mikal Johnsen.

Storskjerm

Når festivitasen rundt åpningen har lagt seg og hverdagen melder seg, er det tanken å holde åpent på fredager og lørdager. Det er også en del av konseptet at publikum kan se sport på storskjerm, enten det handler om fotball, håndball, ski, eller andre former for spennende sport.

De to driverne er veldig spent på hvordan dette blir mottatt i Meråker. Tilbakemeldingene er ihvertfall positive. Folk ser fram til å få en ny samlingsplass, en storstue i sentrum av bygda!

Hjemmetap?

Trygve Rønning og Mikal Johnsen legger ikke skjul på at de er spent på mottagelsen. Veldig spent.

– Hva om RBK skulle, slik folk går tidlig hjem med bøyd hode?

– Vi satser på hjemmeseier. Uansett - det blir godt å komme i gang. Vi gleder oss!