Hun inngår nå avtale med Steinar Tyholdt på Hell Treningssenter om inn- og utlevering av plagg til rensing. Roar Fordal skal sørge for den daglige transporten til og fra renseriet i Levanger.

Renseribedriften i Levanger tilbyr et helt nytt og miljøvennlig rensesystem som er utviklet av Electrolux-konsernet.

– Vi renser med vann og miljøvennlige rensemidler, sier Natalja Pedersen.

Lang erfaring

Hun har over ti års erfaring fra renholdsbransjen. Sammen med sin mann har hun bygget opp firmaet Levanger Vask og Rens som også har avdeling i Verdal. Bedriften investerte tidligere i år i en splitter ny rensemaskin ved anlegget i Levanger.

– I motsetning til renserier som bruker tradisjonell kjemisk rens, bruker vi nyutviklede metoder med vann og miljøvennlige vaskemidler, sier Pedersen.

Krymper ikke

Hun garanterer at den nye vannrensemetoden duger for alle typer klær. Krymping vil ikke være noe problem. Levanger Vask og Rens har erfaring med det meste fra bunadsplagg til dresser og treningstøy.

Steinar Tyholdt ved Hell Treningssenter har lenge sett behovet for en renseritjeneste.

– Hos oss går det mye i treningstøy. Men det er kjempeflott at den nye vannrensemetoden kan gjøre ren alle typer tøy. Derfor vil vi ta imot alle typer plagg til rens her, sier han.

Strategisk plassert

Tyholdt forteller at treningssenteret har kunder fra Hommelvik i sør til Åsen i Nord og Meråker i øst.

– Hell Kjøpesenter ligger strategisk til for et renseritilbud, sier han.

Tyholdt har alliert seg med Roar Fordal fra Stjørdal. Han skal sørge for transport til og fra Hellsenteret der treningsstudioet holder til og vaskeribedriften i Levanger. Levanger Vask og Rens holder til i lokaler i Coop-bygget ved kjøpesentrene i Levanger.

– Vi ser et behov for denne typen renserivirksomhet i Stjørdal, sier Fordal.

Lettvint

Han peker på at det blir lettvint for folk å levere inn tøy til rens ved treningsstudioet ved Hellsenteret. Fordal sier han og familien selv har prøvd den nye rensemetoden som Levanger Vask og Rens tilbyr, og er imponert over kvaliteten.

– Og så handler det om en helt nyutviklet rensemetode som er mye mer miljøvennlig enn tradisjonell kjemisk rens, mener Fordal.