Klokka 19.36 skriver politiet  på Twitter at nødetatene rykker ut til en melding om brann i et helt nytt leilighetskompleks i Dregsethvegen i Stjørdal sentrum.

Like etter melder politiet at brannvesenet har kontroll på brannen. Flere beboere er evakuert og en person behandles for røykskader.

- Brannvesenet har akkurat meldt tilbake til oss at de nå har kontroll. Én person skal være røykskadd og er under behandling hos ambulansepersonell på stedet, sier operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt til Adressa.

Stol tok fyr

Ifølge politiet skal det ha brunnet i én av leilighetene i komplekset. Politiets operasjonsleder Ole Petter Hollingen sier til bladet.no at brannen har startet ved at det har det fatt fyr i en stol i en av leilighetene.

- Eieren av leiligheten har fått tilsyn av helsepersonell og har fått behandling for sjokk. Ellers er ingen av beboerne i huset skadd, sier han.

Evakuert

Operasjonslederen sier også at beboerne i huset ble evakuert, men de har nå fått flytte inn igjen. Politiet har foreløpig ikke oversikt over hvor mange beboere det er i huset.

Politiet fikk melding om brannen klokken 19.22 onsdag kveld. Politiet er fortsatt på stedet og arbeider med å avhøre vitner.