– Jeg har feiret hvert eneste år. Og vi skal selvfølgelig markere at klinikken er 10 år. Håper på mye besøk, sier daglig leder i Hud & Fotklinikken på Saksviktunet, Lene Støkkan.

Hun kan friste med forfriskninger og snacks i det 100 kvadratmeter store lokalet på låven torsdag. Og mye mer. Støkkan, som er hud og fotterapeut og har 22 års erfaring i faget, kan friste med besøk fra hudpleiemerket Babor.

Sminketips

– Det blir mulighet til å bli sminket og få sminketips til hverdag og fest. På kvelden blir det også et åpent kurs med ulike produkter. Det kommer mange tilbud fra alle våre leverandører.

Lene Støkkan var alene da hun startet klinikken for 10 år siden. Den gang hadde hun ett behandlingsrom i tillegg til butikken.

– Jeg utvidet med to behandlingsrom i løpet av det første driftsåret. Det har vært en stor glede å drive her på låven på heimplassen min alle disse årene. Men det har også vært mye jobb, forteller Støkkan.

Til sammen fem personer tilbyr nå ulike behandlinger på Saksviktunet. Bortsett fra Støkkan finner du også Line Bakke, Gry Haugen, Kari Brochmann Reistad og Arthur O. Rørset på låven.

Hud & Fotklinikken tilbyr ulike behandlinger som blant annet hudpleie, fotterapi, massasje, negledesign, manikyr, hårfjerning, brunstyling, kroppsbehandlinger og kosmetiske behandlinger.

Golden Weekend

Etter torsdagens jubileumsfeiring fortsetter klinikken med Golden Weekend i helga.

– Det er i stedet for Black Friday. Også her blir det mye spennende, sier Lene Støkkan, som i fjor fikk tittelen «Årets Hudterapeut» i en landsomfattende konkurranse.