HUNT4 har passert 11 000 deltakere på sine feltstasjoner i Stjørdal, Levanger, Frosta og Inderøy, siden oppstart 4. september. Men de vil gjerne at flere kommer for en sjekk før de stenger feltstasjonene på nyåret. I Stjørdal er sluttdatoen satt til 22. februar.

«Innbyggere i Stjørdal, Levanger, Frosta og Inderøy som ennå ikke har deltatt, har mange sjanser igjen for å delta i HUNT4. Ikke alle har fått invitasjon enda, men vil få det i rimelig tid før feltstasjonene pakker sammen», skriver Vigdis Hjulstad Belbo i en pressemelding.

Drop-in før julaften

Det lanseres et ekstra tilbud før jul.

«Vi håper at de som har fått invitasjon, men ikke har rukket å delta, hiver seg på tilbudene om utvidet åpningstid for drop-in. . Det blir drop-in-uke og adventsstemning her i hele uke 51, dvs. 18., 19., 20., og 21. desember. Vi takker alle deltakere til nå med innsatsen, og er imponert over positive holdninger og stort engasjement for HUNT4», skriver Belboe.

De har merket seg at kvinner er flinkere til å delta enn menn og at det å gå med aktivitetsmålere en uke er populært. Samtidig er det stor variasjon i oppslutningen mellom kretsene.