En sjåfør var uheldig i trafikken i Stjørdal onsdag morgen. Vedkommende skal ha mistet kontrollen over bilen ved rundkjøringen på Evja, ifølge Bladets fotograf på stedet.

Ingen andre kjøretøy skal ha vært innblandet i trafikkuhellet, og ingen personer ble skadet. Det ble en del materielle skader på bilen.

Fersdalsvegen

– Vi oppfordrer alle sjåfører til å ta hensyn og kjøre etter forholdene, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie i Trøndelag politidistrikt.

De eneste trafikkmeldingene ordensmakten i Trøndelag har mottatt i løpet av natta og morgentimene er fra Hitra og Nærøy.

En lastebil kjørte av vegen i Nærøy, men det er ikke snakk om personskade. På Hitra fikk et vogntog problemer på glatta og ble stående fast.

Trafikkoperatør Henrik Holmstad opplyser at de kun har fått én henvendelse fra Meråker, Stjørdal og Malvik i løpet av de siste timene.

– Det var snakk om dårlig brøyting på Fersdalsvegen i Meråker. Ellers har det vært stille fra deres distrikt. Vi har fått flere henvendelser fra lenger nord i fylket, sier Holmstad.

Kuldegrader

Ifølge yr.no er det ikke ventet verken snø- eller regnbyger de kommende dagene. Temperaturene skal holde seg på minussida resten av uka, og det blir til dels pent vær.