Den kjente TV-personligheten Jan Erik Larsen skapte latter og glede da Kristoffersen bil inviterte til Damenes aften i den nye bilforretningen onsdag kveld.

- De fleste tenkte nok at å samle et hundretalls damer midt i førjulsstria til bilprat og show var dødfødt, så det var overraskende at så mange fant veien til Kristoffersen Bil på selveste Luciadagen. Men jeg syns det var et kjempeartig konsept som jeg selvsagt ville stille opp på, sa sa Jan Erik Larsen, kjent fra programmene Autofil og Broom.

Kom kjørende

Selv kom han kjørende over Dovrefjell i en hvit metallic Renault Megan, som Kristoffersen Bil fører i sin butikk.

- Dette er en deilig bil med ufattelig god kjørekomfort. Bakhjulene har svingradius, og ligger sleika i svingene. I strålende sol var det en herlig kjøretur hit til Stjørdal, sa en svært opplagt og engasjert Larsen til sitt publikum.

- Vi ønsket å skape noe kreativt og spesielt, og så vidt vi vet har det ikke vært Damenes aften i forbindelse med bil tidligere, og vi syns det var artig å vise fram det nye, flotte bygget og samtidig lage en helkveld utav det, forteller daglig leder Tore Kristoffersen idet han tok imot de mange damene til et heftig show onsdagskvelden.

Røyk og musikk

Med røyk og musikk entret Jan Erik Larsen showet med bilheisen opp til andre etasje, sammen med artisten Chand og kjæresten Thea, og en haug med damer som viste fram kreasjoner på catwalken fra Britts undertøyssalong og klesbutikken «Frequent» i løpet av kvelden.

Saken fortsetter under bildet.

Over 200 damer fant veien til Damenes aften i lokalene til Kristoffersen Bil på selveste Luciadagen. Med et allsidig program, god mat fra Hell catering og sprudlevann til alle, var det duket for en hyggelig kveld ledet av bilentusiast og TV-kjendis Jan Erik Larsen, sang av Chand og moteoppvisning på catwalken. Foto: Sissel Moen

I kjent Jan Erik larsen-stil introduserte han underholdningsbidragene med Chand og Thea som underholdt med vakker sang, moteshow med Stjørdalsdamer i alle aldre som viste både undertøy og bar hud, hverdagsantrekk og natt-tøy, mens han fikk de 200 fremmøtte damene til å le godt av vitsing om egen hårmanke, menns aldringstegn og kvinnelig skjønnhet. Han snakket seg varm om kona og om hvordan de to møttes og måtte gifte seg i 18-årsalderen, og fortalte levende om deres første kjøretur til utlandet og «tullen» på Svinesund.

Katedral av en bilbutikk

Økonomiansvarlig Lena Cecilie Kristoffersen presenterte et utvalg biler som selges til rabatterte priser fram til 20 desember i forbindelse med Damenes aften, og Larsen la til sin sedvanlige betraktning og forklaring til hver enkelt bil, kjørekomfort og utseende.

- I en tid der de aller fleste kjøper bil på Finn.no kan man lure på hvorfor man trenger en katedral av en bilbutikk. Dette flotte bygget kunne jo vært både kulturhus, kirke, utstillingslokale og konsertlokale, sa en imponert Jan Erik Larsen, som er helt sikker på at det å skape gode relasjoner til kundene, øker omsetningen.