Som alle de foregående årene, ble det også i år arrangert to konserter, for at flest mulig skulle kunne få meg seg det som for mange betyr at nå kan jula bare komme. Og ved begge anledningene var det bort i mot fullt hus, også denne gang.

Som tittelen over sikter til, så var den nydelige julesangen av nyere dato, Himmel på jord, fremført av Tabitha de Clive-Love, ett av de mange høydepunktene. Hennes fremførelse av den klassiske hymnen «How great thou art», var på samme måte en av de helt store opplevelsene denne kvelden.

Rømma som gjesteartist

Merethe Øverby leverte en flott solo på «Høyt under himmelens stjerner», en annen vakker julesang av nyere dato, og ikke minst gjorde hun en god figur da hun sang duett med årets gjesteartist, Børge Rømma, kjent som vokalist i bandet, Too far gone.

Årets gjestertist, Børge Rømma, vokalist i Too far gone, sang blant annet en vakker duett med Merethe Øverby. Foto: Arne-Bjørn Fossen

Sammen sang de «Trofaste slag», som i følge Rømma, handler om ekteskapet. Rømma har en flott stemme og trivdes tydeligvis godt på podiet i Misjonskirka. Elvis-fan som han var fra veldig ung alder, var det naturlig at han fremførte «Blue christmas», til stor applaus fra salen.

Damekvintett med herlig harmoni

Damekvintetten, bestående av Solveig L Rotabakk, Merethe Øverby, Tabitha de Clive-Love, Kassandra Wærnes og Mirjam Elverum, imponerte med et herlig «sound» i lovsangshymnen «O come let us adore him». Her var det flerstemt harmoni og samspill av høy klasse.

Tabitha de Clive-Love, sto med hymnen «How great thou art», for ett av konsertens store høydepunkter. Foto: Arne-Bjørn Fossen

Også årets to konserter i Misjonskirka var et gratistilbud, men publikum fikk som vanlig mulighet til å yte en skjerv til menighetens nødhjelpsarbeid i Romania, der de fattigste av de fattige får livsviktig hjelp, mens barn og unge får mulighet til å få seg en utdanning.