Talentprisen har skiftet navn til Ungdommens kulturpris. For ellevte gang gir Sparebank 1 og Bladet 10.000 kroner til et ungt kulturtalent i Malvik. Juryen har fått en del forslag på kandidater, men ønsker flere å velge i når de skal gi en ungdom kulturprisen.

Ungdommens kulturpris er en pengepremie på 10.000 kroner og går til en ungdom i alderen 13 til 23 år som har gjort seg bemerket innenfor kultur i kommunen. Prisen deles ut på Hommelvik Musikkorps Nyttårskonsert lørdag 27. januar.

Kriterier

Vinneren skal være en ungdom fra Malvik kommune som har gjort seg bemerket innenfor musikk, sang, dans, revy, teater eller bildekunst. Prisen deles ut til ungdommer i aldersgruppa 13 til og med 23 år. I statuttene for prisen heter det at prisvinneren må beherske sitt instrument eller sin kunstart «over middels for sin aldersgruppe».

Alle som vil kan komme med forslag på kandidater til prisvinnere. I statuttene til talentprisen heter det at forslag kan fremmes av både enkeltpersoner samt lag og organisasjoner i Malvik kommune. Alle kor, korps, foreninger og band står dermed fritt til å nominere «sine» kandidater i likhet med stolte mødre, fedre, søsken, onkler og tanter.

Slik nominerer du

Du kan nominere din(e) kandidater på følgende måter: skriv e-post til redaksjonen@bladet.no, eller send brev til Bladet, postboks 163, 7501 Stjørdal og merk konvolutten «Ungdommens kulturpris».

Hvem som helst kan nominere, men det må være en kort begrunnelse for hvert forslag.

Juryen må ha forslag på kandidater innen mandag 22. januar.