–Temaet for årets martna er en fest. Viljen bak er at vi skal finne tilbake martnastemningen og folkelivet, som Stjørdalsmartnan var kjent for før i tiden, sier Eli Beate Wickstrøm.

Stjørdals-Blink har hyret henne og Kristina Wickstrøm inn, for å løfte årets junimartna.

Mer underholdning

De tre arrangørene sier det blir mer underholdning mellom bodene i år enn de siste årene.

–Vi er glade for å få med oss de som har bidratt med underholdning i år som tidligere år, men vi får også med oss enda flere underholdere i år, sier Hilde Grødahl Thomsen i Stjørdals-Blink.

Hun sier idrettslaget er veldig glade for å få med seg to ganger Wickstrøm i årets startoppstilling for martnan.

Bekymret for været

Været har mye å si for hvor mye folk som finner veien til bodene i sentrum under rmartnan. Thomsen sier de har bestilt godt vær til årets martna. Kristina Wickstrøm sier de ønsker seg sol og rundt 20 grader.

–Ja vi er bekymret for været. Det kan bli for varmt, og det vil vi jo ikke at det skal bli, sier Eli Beate Wickstrøm.

Varierte utstillere

De tre arrangørene sier at det er kommet mange utstillere på plass i løpet av den siste uka med intens jobbing. Det er stor variasjon, fra typiske martnavarer til helt andre ting.

Kristina Wickstrøm sier de har oppfordret utstillerne til å gi ekstra gode tilbud for å forsterke den typiske martnastemningen.

–Målet er å få med mange til å bidra. Det er bare å ta kontakt om man fortsatt ønsker å være utstiller. Hjemmelagde varer, brukte ting, kommersielle aktører, underholdere - vi ønsker å høre fra dem, sier Eli Beate Wickstrøm.

–I år kom vi litt sent i gang. Vi har allerede begynt å planlegge litt også for neste år og håper på et langsiktig samarbeid, sier Hilde Grødahl Thomsen.