Fredag morgen ble prisen Årets Arenakvinne delt ut, og kandidatene denne gang var Tove Moe Dyrhaug, Birgit Skarstein og Silje Landevåg.

Men juryen var aldri i tvil om hvem årets vinner var, nemlig Tove Moe Dyrhaug.

- Juryen var aldri i tvil. Tildelingen var enstemmig, sier Gunn Iren Berg Svendsen, medlem av juryen.

- Betyr mye for meg

Tove Moe Dyrhaug har de siste årene fått mange priser for sin innsats som RBK-sjef. Hun har ledet Rosenborg tilbake i toppen, og har vært en tydelig kvinnelig leder i en meget mannsdominert miljø.

Selv om det har blitt mange priser og mye ros den seneste tiden, setter prisvinneren denne prisen høyt.

- Det er veldig artig å bli satt pris på. Denne hederen betyr veldig mye for meg, sier Tove Moe Dyrhaug, som er oppvokst i Meråker, men nå bosatt i Tydal.

Juryens begrunnelse

Årets Arenakvinne er en rollemodell som når fram til alle. Hun er et flott forbilde for alle kvinner som vil og kan i nærings- og samfunnsliv. Hun viser at man kan nå til toppen og i tillegg profilerer hun seg selv og vår region på en åpen, folkelig og positiv måte. Hun er flink til å by på seg selv og viser at det er hardt arbeid som gjelder og at innsats gir resultateter. Hun har stor kapasitet og gjennomføringsevne, er jordnær og resultatorientert og oppnår sine mål i samspill med andre. Hun er rivende dyktig og nyter stor respekt. Hun har mot til å ta tøffe valg og hun har valgt utradisjonelt. Hun er en foregangskvinne som også har satt spor etter seg internasjonalt.

Tove Moe Dyrhaug har gått veien fra laglederjobben i IL Varden som 13-åring til å være den første kvinne som har blitt daglig leder i en europeisk toppfotballklubb for menn. Hun har vært daglig leder i RBK siden 2013, etter å ha vært arrangmentssjef siden 2005. Hun innehar flere styreverv, blant annet som nestleder i Selbu Sparebank og styremedlem i Norges Skiforbund. Hun har vært administrativ leder for St. Olavsloppet, kultur- og næringskonsulent i Tydal kommune. Tove har også vært arrangementsprodusent for Olavsfestdagene i Trondheim i fem år. Hun er født i Meråker, bor i Tydal og jobber i Trondheim.

Hun er en foregangskvinne i en mannsdominert bransje som nyter stor respekt.