Stjørdalingen skal forsøke å få Stjørdals-Blink fotball (SBF) opp i 2. divisjon igjen etter nedrykket til 3. divisjon i høst.

Fra Ranheim

Are Tronseth kommer til SBF fra en mangeårig kapteinsrolle hos førstedivisjonsklubben Ranheim der han har spilt siden 2012-sesongen. Han har også erfaring fra mange andre toppklubber i Norge siden han forlot Stjørdals-Blink til fordel for Rosenborgs juniorlag som 17-åring.

Moderklubben til Are Tronseth er Remyra IL.

Erfart mye

- Jeg har erfart mye i toppfotballen gjennom en rekke sesonger, jeg håper å ta med noe av dette hit. Jeg har spilt under mange gode trenere, har lært mye og satser på å bidra med verdifulle erfaringer. Spesielt etter jeg bestemte meg for å legge skoene på hylla, har tanker om en trenerkarriere vokst fram, sier han i en pressemelding fra stjørdalsklubben.

Han skal ikke spille for Stjørdals-Blink.

Sulten og lokal

- Det har vært viktig for oss å forsøke å finne en løsning med en person som var sulten på oppgaven, og aller helst lokal. Nå har vi fått det til. Are har erfaring fra et nivå høyere enn hva vi er vant med i Stjørdals Blink, høyere enn noen annen i klubben og erfaring fra dette i en årrekke. Are Tronseth går 100 prosent inn i alt han gjør. Vi er veldig glade for å ha Are tilbake i Stjørdals Blink, sier sportslig leder Håvard  Fuglem i SBF.

Takknemlig

- Jeg er takknemlig for å få muligheten. Jeg så avslutningskampen mot Nardo (4–0) og ble imponert over sluttspurten i 2. divisjon. Jeg regner med spillerne er revansjesugne. Vi har felles ambisjoner. Det er mange gode spillere i troppen som jeg ser fram til å jobbe med, sier Are Tronseth. SBF jobber nå med å få på plass en assistenttrener til den nye a-lagstreneren.