De 19 ansatte i stjørdalsfirmaet Brødrene Hofstad AS kan slippe jubelen løs. Tippelaget vant 2.161.000 kroner i Joker lørdag kveld.

– Ingen kan jo forvente å vinne en slik premie, sier Silje-Mari Hegge Aasan (35) til Stjørdalens Blad.

Selv om hun ikke liker det selv, så utnevner vi henne som tippelagssjef. Det er 35-åringen som har ansvaret og leverer kupongene. I et drøyt år har Team Hofstad levert lotterispill som Joker, Lotto og VikingLotto.

– Tidligere har det bare blitt småpremier. Tror den største gevinsten er 170 kroner, forteller Aasan.

Ble stressa

Det var Silje-Mari Hegge Aasan som Norsk Tipping forsøkte å få tak i lørdag kveld, for å overbringe den gledelige beskjeden om at hun hadde vunnet milliongevinst. Hun ble oppringt flere ganger, men det var intet svar å få.

– Jeg hadde selskap og bestemte meg for å legge bort telefonen. Da jeg sjekket mobilen i 22.30-tida så jeg at det var et nummer som hadde ringt meg flere ganger, men jeg trodde at det var en selger, sier Aasan.

– Senere på kvelden leste jeg en sak på Stjørdalens Blads nettsider om at en kvinne i 30-årene hadde vunnet, og at Norsk Tipping ikke fikk tak i henne. Videre så jeg at kvinnen som uttalte seg i saken, var den samme som hadde forsøkt å ringe meg. Da ble jeg veldig stressa, sier hun.

35-åringen sjekket tippekontoen og så at det var ført over et solid beløp. I tillegg sto det på selve kupongen, som hun leverte via mobil.

– Det første jeg tenkte var: Stemmer dette, eller er det bare tull? Utrolig artig, understreker Aasan.

– Trodde ikke på meg

Hun informerte resten av spillelaget om milliongevinsten søndag.

– De fleste trodde ikke på meg med en gang, men da jeg sendte ut en skjermdump av premieoversikten min, begynte de å tro at det faktisk var sant. Likevel har det nok ikke gått opp for oss, sier Aasan til Norsk Tippings hjemmeside.

Pengene skal fordeles likt på alle ansatte.

– Og vi skal kanskje sette over en del av beløpet på en felleskonto, slik at vi kan reise på en tur sammen. Men vi har ikke fått snakket så mye om det ennå, sier hun.

– Nå blir det feiring på kontoret på mandag?

– Et eller annet må vi få til. Vi har juleavslutning på torsdag, så det spørs om det blir noe ekstra der også, sier Silje-Mari Hegge Aasan og smiler.