- Hva opptar deg mest for tida?

- Økonomi. Jeg skal flytte til Oslo for å starte på Bårdar Danseinstitutt og nå dreier det seg mye om penger og studielån. Jeg forbereder med til å flytte - rett og slett mentalt. Jeg skal flyttet til et bofelleskap og jeg skal studere musikkteater med fordypning i sang og skuespill.

- Hvor gikk årets ferietur?

- Jeg har stort sett vært hjemme og arbeidet både på helsetunet i Hommelvik men også med Jernverket opera. Jeg har vært en liten tur på besøk hos mormor på Røros, det ble eneste ferietur i sommer.

- Hva er ditt skjulte talent?

- Jeg mener selv at jeg er morsom, men det har ikke folk skjønt ennå.

- Hvorfor bor du der du bor?

- Jeg bor hjemme hos mamma og pappa i Soria Moria i Mostadmark. Jeg bor her på grunn av at de ble forelsket i stedet. Jeg trives veldig godt her, hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg flyttet fra Mostadmark i fjor da jeg ble myndig.

- Dersom du hadde hatt en tidsmaskin, hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

- Det er fryktelig vanskelig å svare på. Kanskje ville jeg reist til 1700-1800-tallet og levd som adelig i England.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

- Da jeg var 13-14 år gammel var jeg keeper i fotballaget. Jeg ble plukket ut til et talentutviklingsprogram, og det ble så seriøst at jeg måtte skrive ned og loggføre treningsprogram og slikt. For meg ble det så seriøst at jeg valgt å slutte. Jeg gadd ikke mere. Men det er min største idrettsprestasjon.

- Hvis du skulle fremheve noen i heimbygda di. Hvem ville det blitt?

- Det er mange flotte folk i Mostadmark så det blir vanskelig å trekke fram kun en.

- Hvem ville du strandet på en øde øy sammen med?

- Kjæresten min! Han er løsningsorientert og praktisk anlagt. Han hadde ordnet opp og bygd et hus til oss der, mens jeg kunne laget mat.

- Hva provoserer deg?

- Det kunne blitt ei lang liste, men i grunnen blir jeg irritert over når folk er frekke uten en grunn.

- Hva er en perfekt dag for deg?

- Da kan jeg sove så lenge jeg vil. Videre kan jeg slappe av og forberede meg - gjerne til en forestilling på kvelden. Aller helst er det deretter en markering eller en fest etterpå.

- Hva er ditt favoritt friluftssted i Malvik?

- Det er på Langneset ved Foldsjøen. Der er det veldig fint. Jeg var der veldig mye da jeg var yngre. Da bada jeg mye der.