Etter 30 år i restaurantbransjen, vet han hva han gjør. Massoud Atroshi har drevet restauranten Viva Napoli i Stjørdal i over 20 år, og nå vet han at det er stort marked for ta-med-hjem-pizza og pizzautkjøring i Stjørdal.

–Stjørdalingene kjøper mye pizza! Nå åpner vi her i de gamle lokalene til Pizzabakeren rett overfor togstasjonen. Vi skal satse på pizzautkjøring, og vi har kun take-away-servering hos oss i Stasjon Pizza og grill, forteller Atroshi.

Solid investering

Sammen med makkerne Ayob Sizar og Hawal har han investert over en million kroner i ny innredning, pizzaovner, kjøle- og fryserom. Alt er nytt i lokalene som er så godt som klart for å steke første pizza i Innherredsvegen.

–Vi skal ha tradisjonell pizza- og grillmeny. Vi skal ha bare ferske råvarer, og vi baker pizzabunnene selv. Her skal vi også satse på gyros med svinenakke. Vi blir de eneste i Stjørdal som serverer slik gyros, og vi vet det er etterspurt, sier Sizar.

Pizza til lunsj

Det er Sizar som skal drive Stasjon Pizza og grill til daglig. De satser på å kjøre ut pizza til kunder, også allerede i lunsjtiden.

–Her skal vi åpne fra klokka 11.00 på formiddagen for å servere til lunsjkunder. I tillegg skal vi ha studentrabatt.

Videre på menyen blir det kebab med kylling- og biffkjøtt i tillegg til gyros, smågrillretter og salater.

–Hvor langt kan dere kjøre ut pizza?

- Vi ser for oss å levere ut til Hegra og Skatval som ytterpunkt. Vi kan levere innen en halv time om det ikke blir veldig mye å gjøre til samme tid, sier Sizar.

Alltid på jobb

Også han har bred erfaring fra restaurantbransjen.

Totalt blir det fem årsverk som skal jobbe på Stasjon Pizza og grill, og karene er i ferd med å ansette medarbeidere. De har ikke gjennomført jobbintervju ennå, men de er ikke redde for å ta i et arbeidstak selv.

–I denne bransjen har du ikke fri før du reiser på ferie. Vi er på arbeid «alltid». Her på Stasjon Pizza og Grill skal vi kun ha stengt 24. 25. og 31.desember, sier Atroshi.

I tillegg til Viva Napoli er Atroshi med og driver restaurant i Selbu.

Utelukker ikke egen kjede

Stasjon Pizza og Grill åpner uten noen kjedetilhørighet. Likevel vil eierne ikke utelukke at de selv kommer til å etablere en kjede i framtiden.

–Det kan hende ja, at vi kan etablere en kjede om noen år. Man må tørre å satse om en skal lykkes, sier Atroshi.