Onsdag denne uka åpnet serveringsstedet Brød & Sånt på Midtsandtangen. Driver Valery Hofmann kunne skjærtorsdag fortelle om et voldsomt trøkk på de to første dagene etter åpning.
Gikk tom
– Det var trøkk fra klokka ti og til vi stengte, og egentlig etter vi stengte også. Vi gikk tom for brød rimelig tidlig og har gått tomt for søt bakst veldig tidlig også. Selv som vi har økt på mengden fra i går til i dag så har vi blitt tom allerede, fortalte Valery til Bladet torsdag ettermiddag.
– Folk benytter seg av muligheten til å komme hit og kose seg og gå en tur på friluftsområdet og det er kjempebra.
Gode tilbakemeldinger
– Hva sier gjestene?
– De er kjempefornøyde med tilbudet, og er så glade for at vi er her. Det er et naturlig stoppeplass når det er finvær og man har lyst til å være ute, men kanskje ikke har lyst til å være ute i marka.
– Dere er heldige med påskeværet?
– Veldig heldige. Det er akkurat som bestilt. Vi fryktet dårlig vær, men det snudde og det var til vår fordel.
LES OGSÅ: Tjuvstartet åpningen
Åpent i påska
Folk hadde benket seg både innendørs og utendørs i ettermiddagstimene torsdag.
– Turbrødet er det som har gått som hakka møkk. Jeg har laget fire ganger batch i dag og det har gått ut. Det er et grovt brød med rug, hvete og solsikkefrø og linfrø. Det passer ypperlig til å lage seg matpakke til tur med, derfor turbrød. Vi har masse påmurt som har vært veldig populært og en varmrett for dagen som begge har gått før klokka var ett, forteller Valery.
Valery Hofmann driver kafeen sammen ektemannen Georg Knudsen. Paret holder åpent hele påska til og med første påskedag.