– Nå skal jeg ikke la dere vente lenger. Nå skal dere få komme inn å se den nye butikken, sa butikksjef Frank Sollie like før han klippet det røde båndet og offisielt åpnet den nye matvarebutikken på Torgkvartalet.

Mange kunder

Det var et stort oppmøte med nysgjerrige handlende som sto klare til åpningen. Godt over 100 personer toget bort til handlevognene rett etter åpningen.

– Det er ikke så vanskelig å få kunder til å komme på åpninga. Det er nå jobbingen begynner. Vi må få kundene til å komme tilbake om en uke, om to uker og videre, sier Sollie.

Han håper at mange som tidligere har handlet på Mega i Domussenteret og Ica på Torgkvartalet finner veien tilbake til dagens butikk.

– Så håper vi jo også at det kommer nye kunder til som ser hvor bra denne helt nyoppussa butikken er blitt, sier Sollie.

Størst på øl i Stjørdal

Butikksjefen forteller stolt at den nye Mega-butikken har det største utvalget av øl i Stjørdal.

– Den største forskjellen folk kommer til å legge merke til med den nye butikken er at vi nå har større vareutvalg. I tillegg til å være størst på øl i Stjørdal, har vi en stor fiskedisk, enda større ferskvaredisk enn før, og har fått på plass en kjempefin salatbar, sier Sollie.

Sollie sier han tror matvarebutikken kan være en motor på kjøpesenter, som også er tilfellet på mange andre kjøpesenter.

– Jeg tror vi kan være med på å dra flere kunder til Torgkvartalet enn som ellers ville vært innom. Jeg håper omsetningen går opp på hele senteret. De som handler mat handler ofte også andre ting, sier Sollie.

Takker for tålmodigheten

Under så å si hele ombyggingsperioden har matbutikken vært åpen. Det er kun de tre siste dagene før åpningen at butikken har holdt stengt for å få på plass det aller siste.

– Kundene har vært utrolig tålmodige. De har unngått å snuble i ledninger eller få maling på seg. Det har også vært en del støy i forbindelse med arbeidet, sier Sollie.

Han sier Coop har bygget om butikker mange ganger, og at det er erfaringen og den tydelige fremdriftsplanen som har gjort at det har gått så bra.

– Alle de som har jobbet i butikken, de ansatte, rørleggerne og helt opp til direktørene har stått på og jobbet kjempehardt, dette hadde ikke vært mulig uten så mange dyktige folk med oss hele veien. Og så må jeg gi en stor takk til alle kundene som har vært så tålmodige. Vi skal jobbe veldig hardt for å beholde dem og gi et ypperlig tilbud til dem videre, sier Frank Sollie.