Populær lærerjobb

Søkere fra en hel verden vil ha lærerjobb ved den nye internasjonale skolen i Stjørdal.

INTERNASJONAL:  ? Søkere fra en hel verden vil ha lærerjobb ved den nye internasjonale skolen i Stjørdal, sier rektor Britt Tønne Haugan.

INTERNASJONAL: ? Søkere fra en hel verden vil ha lærerjobb ved den nye internasjonale skolen i Stjørdal, sier rektor Britt Tønne Haugan. (Foto: )

DEL

– På de første tre dager etter utlysning fikk vi 30 søkere. Søkere fra Europa, Asia, Afrika og USA. Fristen går ut først den 15. april. Men vi har også fokus på å få elever til dette nye enestående skoletilbudet i Stjørdal, sier Britt Tønne Haugan, rektor og daglig leder ved Fagerhaug oppvekstsenter på Skatval.

Åpent møte

Det nye internasjonale skole­tilbudet med oppstart nå i høst, er i følge rektor Tønne Haugan for elever fra 1. til 4. årstrinn.

– I disse dager har alle skole­startere og elever fra første til fjerde klasse i kommunen mottatt infobrev om det nye skole­alternativet i Stjørdal. Samtidig er de og alle interesserte invitert til vårt åpne møte tirsdag 9. april i rådhuset i Stjørdal, sier Tønne Haugan.

Hun forteller at i vinter er de nye lokalene for det nye skoletilbudet kommet på plass og det gjøres nå de siste arbeider for å være klar til oppstarten i høst.

– Nå håper vi at stjørdalingene kjenner sin besøkelsestid og kommer og blir med på dette åpne informasjonsmøtet. Er du opptatt av samfunnsutviklingen i Stjørdal, er du opptatt av et internasjonalt fellesskap, er dette møtet noe for deg, sier Tønne Haugan.

Orientere

Hun er ikke alene på infomøtet. Har med seg prosjektlederen for det nye skoletilbudet, Vidar Lykkås, initiativtakeren bak hele prosjektet, Cherise Kristoffersen og også Ole Hermod Sandvik, varaordføreren i Stjørdal.

– Og vi er der for å orientere om hele skoletilbudet, og for å svare på spørsmål. Vi synes dette er svært spennende og interessant, og gleder oss å fortelle mer om tilbudet, og ikke minst til oppstarten i høst, sier Tønne Haugan, daglig leder ved Fager­haug oppvekstsenter.

Artikkeltags