Rørvik stilte til kamp med bare ni spillere, men ble ikke vist noen nåde av et aggressivt hjemmelag. SHK ødela motstandernes rytme med i sin offensive 3-3-formasjon. Og kunne enkelt løpe fra til 6-0 etter bare fire minutters spill. Etter det var kampen i realiteten avgjort

Målkalas

Susanne Eide spilte en solid førsteomgang og hadde flere gode redninger fra seksmeter. I kontringsspillet var spesielt Maria Rekkebo og Kristin Dokkmo gode.

Det ble hele 19 mål på hjemmelaget før pause. Fire av dem signert J16-spilleren Siri Berbu.

Skryter av laget

Andre omgang fortsatte på samme måte. Da tok Marin Søstebø over i mål og leverte den ene klasseredningen etter den andre.

Trener Bjørn Blomquist i SHK trekker blant annet frem Mia Kildal Bakken etter kampen. Hun hele ti ganger lørdag mot Rørvik. Men Blomquist skryter i grunnen av hele laget etter en slik kamp som dette.

Tøffe kamper venter

- Nå er første del av sesongen over! Vi har spilt oss sammen og fått gode resultater den siste tiden. Nå venter eksamen i de siste fem kampene. Vi møter alle de fem lagene som ligger foran oss på tabellen, på  hjemmebane. Nå blir det opp til oss å bevise hva vi egentlig er gode for. Det blir fem beintøffe kamper, men vi skal være klare til utfordringen, skriver trener Bjørn Blomquist i en e-post til Bladet.no.

Allerede onsdag kommer den første tøffe kampen. Da er det Levanger HK som venter i Stjørdalshallen.

- Det blir en tøff nøtt å knekke, men vi ser frem til det, skriver Blomquist

SHKs mål mot Rørvik: Arnhild Hernes 1, Anette Vedul Holth 3, Mia Kildal Bakken 10, Frida Hell 2, Siri Berbu 4, Inga Uppstrøm Berg 5, Sigrid Vada Grønli, Emma Valstad, Kristin Dokmo 5, Ann-Magritt Hoås, Maria Rekkebo 5 og Thea Lovise Fagerli 2.