Foran onsdagens sesongåpning på Remyra stadion benytter klubben seg av personer fra kjendis-Norge. De har filmet seg selv og oppfordrer folk til å komme på kampen mot Aasguten 2 onsdag kveld.

Og det er en rekke med kjendiser som stiller opp for stjørdalsklubben. Gründer Idar Vollvik og Mjøndalen-spillerne Mads Hansen og Christian Gauseth fra TV2-programmet «2 mot 1» oppfordrer folk til å møte opp på Remyra stadion.

Carsten Skjelbreid, Bernt Eriksen og Tor Ole Skullerud er fotballeksperter på tv-kanalen MAX og stiller opp for Remyra. Det gjør også TV2s Per-Jarle Heggelund og komiker Else Kåss Furuseth.

Via facebook

– Hvordan får dere kjendisene til å stille opp?

– Vi har henvendt oss til personer via facebook og vi spør på en pen og høflig måte om de vil spille inn en filmsnutt der hovedbudskapet er å få folk til å møte opp på Remyras kamp mot Aasguten 2 onsdag, sier Snorre Salberg.

Sammen med Johannes Teigen har han gjort jobben med å samle filmsnuttene som du kan se i videovinduet øverst i saken.

Etter cupkampen

– Stjørdals-Blinks cupkamp mot Molde er ferdig i god tid før vår kamp starter. Så for folk er det bare å sette seg i bilen eller ta sykkelen og dra til Remyra stadion for å oppleve ekte grasrotfotball, sier Johannes Teigen.

Remyra tapte serieåpningen 15-0 på bortebane mot Neset 2. Men Teigen og Salberg har tro på et atskillig bedre resultat onsdag kveld.