3. runde i Cupen Stjørdals -Blink - Molde

Nye Blinkbanen

--

Kampen er over. Stjørdals-Blink har slått ut Molde i 3. runde i cupen!!!!!!!!

Det er lagt til 3 minutter

90. min. Keeper holder Moldes innlegg. Marius Augdal har krampe.

89. min. Molde skyter utenfor

86. min Blink sikrer seg corner. Kort variant. Sondre stokke skyter i nettveggen.

85. min. Skudd i stanga fra Molde. Keeper Vordal har kontroll

82. min. Molde spiller seg til dårlig avslutning.

79. min  2-1 til Stjørdals -Blink. Målscorer Tom Rune Hønnås

75. Bytte for Stjørdals-Blink: Mats Lillebo ut. Lars Martin Husby inn

75. min. To moldespillere kolliderer i Midtsirkelen. Amang og Agnaldo ligger nede. Dommeren blåser av.

Angrepet blåses av for frispark på Moldes 16. meter.

73. min. Ballen går inn til Blinks keeper. Langt utspill. Stjørdals-Blink står langt oppe på banen med mye folk.

Molde presser fremover. Rask kontring. Stjørdals-Blinks Sondre Stokke blåses av for offside.

68. min Blinks angrep gir ikke uttelling. Molde kontrer. Skudd fra midten, mens keeper står langt ute. Laaaaaaaaangt utenfor.

67. min. Moldes Agnaldo skyter over fra siden.

66. min. Ny corner til Molde. Fører ikke til noe.

MOlde presser fremover og biter seg fast. Får corner men ingenting utav det. Forsvaret får klarert

63. min. Corner til Blink. Hjemmelaget og publikum hyler på frispark. Får ignenting. Avslutning langt over mål like etter.

63: Molde bytter. Ut går Kristian Strande, inn kommer Petter Strande

Molde er igjen frempå, men uten å få til en skikkelig avslutning på mål.

58. min: Stjørdals Blink bytter: Jørgen Sollihaug og Ivar Skjerve går ut. Anders Nygård og Aleksander Nynes inn.

Molde fortsetter å presse på. Spiller seg stadig inn i Stjørdals-Blinks felt.

54. Thomas Amang utligner for Molde

Stjørdals-Blink ligger lavt og kompakt på egen banehalvdel. Molde presser på. Blink kontrer men uten avsluttning.

50. min. Moldes Sander Svendsen skyter rett over mål.

49. min. Blink slår inn, men Moldes keeper fanger ballen i lufta

Dagens publikumstall er 1950 tilskuere

Andre omgang er i gang

PAUSE

47. min corner og deretter kast til moMolde uten utelling.

46 min. Gult kort til MOldes Thomas Amang

Det er lagt til tre minutter

44. min Markus Hemo blir liggende nede. Må av banen etter behandling. Moldes frispark fører ikke til noe

39. minutt skudd fra Molde ender i corner. Keeper holder ballen i feltet på den påfølgende corneren.

Spillet bølger fortsatt frem og tilbake

38. Bytte Molde: Fredrik Guldbrandsen ut, Thomas Amang inn

Spillet bølger mye frem og tilbake. Stjørdals-Blink angrep ender i dårlig innlegg bak mål

30. min. Pape Pate diouf skyter utenfor og over.

29. min. Stjørdals-Blink presses bakover.

26. min. Overgang til Molde, avblåses for frispark til Molde på hjørnet  av 16. meter. Avsluttes med heading utenfor.

26 min. Bytte på Molde. Ekpe ut Fredrik Aursnes inn

25. min. Blink biter seg fast etter et innkast. Får lagt inn, men avblåses for hands på Markus Hermo i feltet.

23 min. Moldes Fredrik Guldbrandsen kommer seg rundt på kanten og får skutt. Keeper Jørgen Vordal redder. Corneren fører ikke til noe.

19. min. Stjørdals-Blink spiller seg rundt og får slått inn fra kant, men får ikke avsluttet på mål.

17. min. Blink presses tilbake på banen. Molde slår inn i bakrom, men avblåses for offside.

14 min. Skudd til Molde. Langt utenfor

Molde spiller seg bedre inn i campen. Får corner etter 12 minutter men den fører ikke til noe.

Blink går respektløst til verks og fortsetter å angripe ved enhver mulighet.

5. min: Jørgen Sollihaug scorer for Stjørdals-Blink

Marius Augdal kom rundt på vingen og slo innlegget som førte til scoringen.

Stjørdals-Blink henger greit med i i åpningsminuttene.

Når dommer Kristoffer Hagnes blåser i gang kampen strømmer fortsatt folk inn.

Den siste halvtimen før kamp har det strømmet til med tilskuere.

Stjørdals-Blink starter med følgende lag:

Jørgen Vordal,  Vegard Fiske, Bjørnar Hove, Markus Hermo, Jonas Følstad, Ivar Skjerve, Tom Rune Hønnås, Marius Augdal, Mats Lillebo, Jørgen Sollihaug og Sondre Stokke.

Innbyttere: Gary Hogan, Anders Nygaard, Alexander Victor Nynes, Sander Erik Kartum, Lars Martin Husby, Børge Sonflå og Stian Stokke.

Molde starter med følgende lag:

Andreas Christopher Linde, Lunan Ruben Gabrielsen, Knut Olav Rindarøy, Kristian Fredrik Aasen Strande, Martin Ove Roseth, Sander Svendsen, Thompson Unachi Ekpe, Eirik Hestad, Pape Pate Diouf, Fredrik Gulbrandsen, Agnaldo Pinto De Moraes Junior.

Innbyttere: Ethan Horvath, Joona Toivio, Petter Dahle Strand, Dulee Johnson, Fredrik Aursnes, Thomas Olivier Amang A Keguni, Mohamed Amine Elyounoussi.

Her jubler Jørgen Sollihaug over scoringen mot Molde. Foto: Frank Skaufel
Klart for avspark Foto: Jakob Ellingsen
En halvtime før kampen begynner det allerede å fylles på tribunene. Foto: Frank Skaufel