Rosenborg og landslagets Fredrik Midtsjø tok seg god tid til alle som ville ha autograf og bilde under Dalførecupen for spillere født i 2008 på Nye Blinkbanen.

- Jeg synes det er koselig å være her, og det er fint å gi noe tilbake til klubben jeg selv spilte for, sier 22-åringen.

Naboen inviterte

Midtsjø var invitert til å komme av sin gamle nabo, Lars Valstad, som sammen med andre foreldre for Stjørdals-Blinks 2008-spillere sto i bresjen for Dalførecupen på Nye Blinkbanen.

Hundre unge fotballspillere fra Stjørdal & omegn syntes det var stas å få besøk av fotballprofilen, og barna var disiplinerte. Alle sto i kø og ventet tålmodig på at det ble deres tur til å få signaturen og et bilde sammen med Midtsjø.

- Jeg husker selv da jeg var yngre hvor viktig det var å få autografen til Rosenborg-spillerne. Roar Strand og Ørjan Berg var blant dem jeg fikk autografer av, forteller Midtsjø, som nylig ble uttatt på det norske landslaget til kampene mot Island og Belgia i begynnelsen av juni.

Tøff kamp søndag

Forhåpentligvis gir autografsesjonen på Nye Blinkbanen en positiv boost foran oppgjøret borte mot Haugesund søndag.

- Det blir en tøff kamp. Haugesund har vært i god flyt den siste tiden. Samtidig har vi spilt godt både defensivt og offensivt, og jeg har stor tro på at det går bra. Selv er jeg i god form, sier Midtsjø.