To mål av Martin Grong Risan i det 16 og 37 minutt, sørget for at Byåsen kunne ta en solid ledelse til pause. Det i en ellers ganske jevn første omgang, der Stjørdals-Blink hadde to stangskudd.

Etter pause fortsatte Byåsen å være effektive. Fem minutter ut i omgangen scoret Asgeir Volden Snekvik på straffe og sørget for 3-0 til Byåsen, før Arne Gunnes scoret kampens siste mål i det 74. minutt. Dermed gikk Stjørdals-Blinks på sitt fjerde strake bortetap.

Etter tapet i Trondheim ligger Stjørdals-Blink fotball på åttendeplass på tabellen med ni poeng, og er dermed under streken. Byåsen ligger på sjetteplass.

De syv beste lagene berger plassen i divisjonen ved sesongslutt.

PS: I andre kamper i samme 2. divisjonsavdeling lørdag: Hønefoss BK- Elverum 0 - 2, Gjøvik-Lyn - Nybergsund IL Trysil 0-2 og Brattvåg-Nardo  1 - 2.