Det var det første Terje Ludvigsen sa etter at han ble tildelt årets funksjonærpris for sitt frivillighetsarbeid i forbindelse med VM-runden i rallycross forrige helg.

Prisvinneren mottok flybilletter, hotellrom og billetter for to personer til den 10. VM-runden som arrangeres i Riga i Latvia den første helga i oktober.

- Hvem vil du ha med deg på turen, Terje? Det var funkjsonærsjef Anne Brit Gulaker Nilssen som stilte spørsmålet.

- Det kan ikke bli andre enn Espen det, sa en meget rørt og overrasket Ludvigsen etter at han mottok prisen og en bløtkake mandag kveld.

Og Espen? Det er Espen Nedal Skrede det.

- Espen er den personen jeg har jobbet tettest sammen med under VM-runden. Han fortjener å bli med meg til Riga, sier Terje Ludvigsen.

- Det var Norges Bilsportforbund som ga oss beskjed under kick-off`en i februar at vi skulle honorere frivilligheten under årets VM-runde. Og med denne utdelingen har vi gjort nettopp det, sier Nilssen.

Rundt 800 frivillige, inkludert de fra lag og foreninger, bidro til at også årets VM-runde ble en suksess, arrangementsmessig. Så får tiden vise om arrangør NAF Motorsport Trøndelag også i år stikker av med prisen som årets arrangør som det interansjonale bilsportforbundet (FIA) står bak.