- Jeg har holdt med fotballklubben Liverpool i 40 år, men jeg har aldri vært på kamp i Liverpool, sa stjørdalskvinnen etter at hun hadde fått den, for noen, ettertraktede røde spillerdrakten av Ragnhild Lund Ansnes.

Ansnes var til stede i biblioteket i Kimen kulturhus sist mandag hvor hun foredro under teamet lidenskap og galskap, spesielt rettet mot hennes forhold til favorittklubben Liverpool FC.

Blant de 70 tilhørerne ble det altså trukket ut en vinner av en signert spillerdrakt som altså stjørdalskvinnen vant.

Ragnhild Lund Ansnes har skrevet tre bøker om sitt kjære Liverpool og i høst flyttet hun sammen med mann og to barn til Liverpool for å leve ut drømmen om å følge Liverpool gjennom et helt fotballår.

- Det er en drøm å få være på hver kamp på hjemmebanen Anfield denne sesongen, sa Ansnes som kom rett fra Liverpool til Stjørdal.

- For et flott kulturhus dere har fått, Helt fantastisk, sa hun før hun pakket sammen for kvelden. Da hadde mange av de fremmøtte sikret seg en av hennes tre bøker i signert versjon.

- Blir sikkert noen som blir glad for juelgaven i år, sier hun.

Onsdag 5. oktober skal hennes siste bok, som handler om Liverpools største kapteiner gjennom tidene, gis ut på engelsk i fotballens hjemland.