Strindheim ble ingen hard nøtt å knekke for Stjørdal Håndballklubbs (SHK) håndballdamer torsdag kveld. Når sluttsignalet lød, stod det 22-13 på resultattavla.

Årsaken til det var at laget viste forsvars- og keeperspill på et høyt nivå.

Trener Bjørn Blomquist var naturligsvis meget godt fornøyd med det som ble vist på banen.

- Det var meget tilfredsstillende å se hjemmelagets innstilling og jobbing i forsvar, spesielt i første omgang. Når vi SHK snakker forsvar er keepern alltid inkludert. Marin Sønstebø var uten tvil banens beste og endte til slutt på en rediningsprosent på 60, sier Bjørn Blomquist.

SHK ledet hele 12-5 ved halvspilt kamp.

For dårlig uttelling

Blomquist likte også en god del av det laget gjorde framover på banen. Men i dag var effektiviteten i avslutningene gode nok.

- Intensjonene i angrep og kontra var meget gode men idag manglet den siste effektiviteten i avslutningene, fortsetter treneren.

Strindheim la om forsvaret i 2. omgang, og det førte til at SHK fikk litt større trøbbel med å komme til avslutninger.

- Vi startet andra omgang i raketfart og skapte sjanse på sjanse etter meget flott spill. Det måtte dessverre sju bomskudd innen første scoringen kom.

SHK spilte meget godt i forsvar og slapp inn bare 13 mål.

Hedda debuterte med mål

Det handlet mye om søstrene Bakken i starten. Mia Bakken tok ansvar med fin skyting og Maja Bakken løp seg fri på venstrekanten.

Tradisjonen er att hver gang SHK har med en debutant så får den spilleren starte. I dag var det Hedda Lauvås Aasen sin tur å debutere og det ble en godkjent innsats med to mål på fire skudd.

- Mia Bakken er meget god i starten sammen med Maja Bakken. Kristin Dokmo var 100 % med 3 av 3. Marin Sønstebø var som sagt banens beste og Emma Eidem Olsen hade en periode med fin skyting. Så dette lover meget bra, sier treneren som allerede lørdag får en tøffere oppgave.

Da kommer Charlottenlund på besøk til Fjellhallen.

- Nå venter den hittil tøffeste oppgaven i serien da Charlottenlund kommer till Fjellhallen. Da blir det "andre boller", og vi får sett hva som bor i laget, avslutter Bjørn Blomquist.

SHK topper så langt tabellen i 3. divisjon med full pott etter tre kamper.