Rosenborg sitt juniorlag er denne høsten kvalifisert til Youth League, juniorenes svar på Champions League.

Rosenborg må gjennom to kvalikkrunder for å møte de juniorene til de aller største klubbene i Europa, som Barcelona, Bayern München og Real Madrid.

Med 0-0 fra første kamp på Lerkendal, var det en tøff kamp som ventet på Skyttsholms Idrottspark i Stockholm onsdag kveld. Men Rosenborg, med stjørdalsguttene Glenn Daniel Walker, Jacob Talmo Tromsdal og Robert Williams på laget, tok tidlig kommandoen.

Trønderne ledet 2-0 allerede etter 17 minutter, og dermed var mye gjort.

Vertene fra Stockholm presset på, men måtte ha tre mål for å avansere. De reduserte en gang, men på overtid, var tremålsscorer Vegard Erlien frampå og fastsatte sluttresultatet til 3-1 og avansement for Rosenborg.

Både Glenn Daniel Walker og Jacob Talmo Tromsdal spilte hele kampen i backrekka, mens Robert Williams kom inn i det 77. minutt på vingen.

Neste motstander for Rosenborg i UEFA Youth League er serbiske Cukarick og kampene spilles 2. og 23. november.

Stjørdalsguttene spiller allerede lørdag en ny viktig kamp. Da skal de, gjennom Rosenborg 2, være med å avgjøre om Stjørdals/Blink beholder plassen i 2. divisjon. De møter Byåsen og Stjørdals/Blink er avhengig at Rosenborg 2 ikke taper den kamper for å ha en mulighet til å overleve i divisjonen.