Seriene nærmer seg slutten og Norges Fotballforbund (NFF), Norsk Toppfotball (NTF) og Serieforeningen for kvinner (SKF) inviterer folket til å stemme på hvilke spillere, trenere og dommere som har vært best innen sitt felt i år.

Det er tre nominerte i hver kategori, og blant midtbanespillerne har Fredrik Midtsjø blitt plukket ut av juryen.

De to andre som er nominert i samme kategori er klubbkollega Mike Jensen og Ghayas Zahid fra Vålerenga.

Inviterer folket til å avgjøre

I forbindelse med lanseringen av de nominerte, inviterer Norsk Toppfotball og samarbeidspartnerne folket til å være med å gi sin stemme. Det finnes en rekke kategorier.

Her kan du avgi din stemme.

En rekke andre Rosenborg-spillere er også nominert. Det er André Hansen (keeper), Jonas Svensson (forsvar), Christian Gytkjær (angrep) og Kåre Ingebrigtsen (trener).

Slik vil avstemmingen foregå

Folket blir invitert inn til stemme på sine favoritter. De kan stemme på en deltaker pr kategori. Folkets stemme teller 1/3Fristen for å avgi stemme fra publikum er 30. oktober.Kapteinene i Tippeligaen og OBOS-ligaen samt Toppserien og 1. divisjon vil stemme på sine favoritter og dette resultatet vil telle 1/3.Juryens resultat vil være den siste 1/3 for hver sine ligaer.

Juryen som har plukket ut de nominerte var denne gang Davy Wathne, TV2, Jesper Mathisen, TV2, Knut Espen Svegaarden, VG, Nils Johan Semb, NFF og Jo Bergsvand, NTF (leder).