Det har vært deltakere fra 20 klubber og 667 startere til årets friidrettsstevner i dalføret denne sesongen.  Tirsdag var det premieutdeling i alle klubber og klasser i aulaen ved Halsen ungdomsskole.

Alt fra de minste til veteran fikk blinkende pokal i hånda, og det var like mye stas for både ung og gammel.

Ung og gammel

Det kan veteran Emma Stuberg Grønmo (72) og Carmen Nilsson Rismark (9) skrive under på.

- Jeg har vært så gammel som deg jeg også. Når du først har begynt holder du på hele livet, sier Emma Stuberg Grønmo til Carmen. Selv har hun aldri gått lei.

Nordisk mester to ganger

Hun startet i Varden som lita jente, på sekstitallet ble hun nordisk mester og to ganger (kule og 100m hekk) har hun representert Norge i utlandet. Nylig gjorde hun "comeback".

- Jeg har tatt opp treninga igjen. Etter at jeg ble pensjonist syntes jeg det var tid for å se hvordan formen er. I den tida på 60-tallet trente jeg mye. Nå driver jeg og trimmer litt sånn passe, forteller Emma. Hun er deltatt i flere stevner i sommer i kule, spyd, slegge, diskos og høyde.

- Hvilket resultat er du mest fornøyd med?

- Er egentlig ikke så fornøyd med noe resultat i år, men nå skal jeg legge meg i hardtrening. Tror det ble diskos jeg fikk best resultat i, smiler 72-åringen som i dag representerer Stjørdal Friidrettsklubb.

- Hvor langt kastet du?

- Tror det var ca. 18 meter.

Raske ben

Ni år gamle Carmen, som også er utøver i SFK er også allsidig.

- Var med stort sett på alt - diskos , håndball, løping, 60-metern kule, høyde, forteller hun.

- Hvilken gren er du flinkest i?

- Jeg er flink til å springe.

Fra venstre: Halvor Storflor, Ciljan Elias Kaspersen, Tor Håkon Kaspersen, Erik Grytdal og Vebjørn Prigge i klassen gutter 6 til 9 år. Foto: Line Mette Finnøy