Søndag tok SHK sitt lag i 3. divisjon turen til Selbu for både lokaloppgjør og kamp om å innta tabelltoppen.

Det var en perfekt ramme rundt dagens 3. div-kamp i Selbuhallen, der Selbu møtte Stjørdal HK. Tribunene var stappfulle og desibel-nivået høyt. Alt lå til rette for håndballfest. Det skriver Nea Radio på sine hjemmesider.

Og jentene fra Selbu var innstilt på å vise hvem som er best i Værnesregionen.

Etter en jevn åpning dro Selbu i fra, og holdt faktisk ledelsen gjennom hele kampen. Til slutt viste lystavla  27-23.

Spenning ble det riktignok, for halvveis ut i andre omgang begynte bortelaget å tette luka mellom de to lagene. De siste ti minuttene ble kanskje i overkant spennende for hjemmepublikummet.

Dermed gikk SHK på sitt andre tap for sesongen, og ligger nå på tredjeplass på tabellen. Men sesongen blir kjempespennende. Både Charlottenlund 2 og Selbu, som ligger foran SHK på tabellen, har samme antall poeng som stjørdalsjentene.

SHK har igjen en seriekamp i 3. divisjon før jentene tar juleferie. Neste søndag møter de Sverresborg 2 på bortebane.